Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kura na rosół nie powinna udzielać żadnych rad, bo jest upośledzona umysłowo.

Polecane posty

Gość gość
Ależ z taką osobą jak kura na rosół w ogóle nie ma co dyskutować. Bo albo jest totalnie głupia, albo wszystkie odpowiedzi to prowokacje mające na celu doprowadzenie do kłótni. W obu przypadkach szkoda słów na kłótnie, bo z trollami i debilami się nie dyskutuje;)

Kura na rosół pokazała, iż jest asertywna i potrafi wyrazić swoje zdanie- fajnie, nie mniej jednak trzeba o pewnych sprawach mówić, bo przecież wejdzie na forum jedna 16 latka z drugą przeczyta taki wpis i w swojej ciąży będzie się inhalować na całego, bo kiedyś gdzieś przeczytała, że to przecież nie szkodliwe, bo babka paliła, a urodziła zdrowe dziecko. Do kury na rosół, dziewczyno jestem pewna, że kochasz swoje bliźniaki bezwarunkowo całym sercem... jestem pewna, że wiele byś dla nich poświęciła, stąd moje pytanie?? Jesteś pewna na 100 %, że to nie wpływa na zdrowie płodu? Robiłaś badania naukowe? Postawiłaś hipotezę badawczą i chcesz ją udowodnić? Tysiące badań naukowych jest o szkodliwośc***alenia tytoniu w ciąży i chociaż dlatego jest cień wątpliwości, że może to nie jest do końca dobre.... a jeśli kochasz swoje dzieci, to dla nich zrobisz wszystko i jesteś wstanie wytrzymać chociaż te 9 m... Pomyśl, że ktoś Cię kiedyś może przeczytać i wziąć sobie do serca to co piszesz... Palenie tytoniu nie jest pewnikiem rozwinięcia się choroby.... jest CZYNNIKIEM RYZYKA, który wpływa na różne choroby, wraz z całym arsenałem przeżyć, genów człowieka i innych czynników z jakimi człowiek się styka w życiu.

Gość gość
Kura na rosół w dziale życie erotyczne pisze , że spala z 5 facetami jednocześnie i było super xxx Jej stara też to robiła, rochało ją stado wieśniaków, oczywiscie miała kiepa w ryju, a potem nie wiadomo było, który wujek jest dawcą nasienia

Gość gość
Kurde, ciekawa jestem co jej mąż na to, pewnie dumny z żonki. Zapłacili chociaż dobrze? Pewnie stado murzynów, pracowałaś w 8 msc ciąży czy były to jakieś fetysze erotyczne z ciężarnymi w tym twoim burdelu?

Gość gość
Ojejku ja też byłam trzy razy w trójkącie z mężem oczywiście i co? Myślicie że każda ma takie ubogie życie erotyczne.. ?

Gość gość
Ja p*****le. A to jak sie w ciwzy nie pali to oznacza ze juz cala ciazeleze plackiem na l4 i zostalam kanapowa krolowa? W ciazy rzucilam palenie, nie musze byc ta pezda ktora truje dzieci a pracowalam i bylam aktywna do konca ciazy. Ps. Czy brak osoby trzeciej w lozku oznacza ze mam ubogie zycie erotyczne?