Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Powróżę chętnym osobom zapraszam

Polecane posty

Gość gość

powróżę by poćwiczyć swoje możliwości, jestem początkująca wiec prosze o wyrozumiałość bardzo chętnie dowiem się czy to co pisze się sprawdza ;) proszę o imię, date urodzenia i pytanie

Gość gość
ja chcę ;)P

Gość gość
Agnieszka 08.07.1994 Co w życiu osiągnę

Gość gość
odpowiadam na bardziej konkretne pytania, nie na aż tak rozległe

Gość gość
edyta 21.08.1993 Czy uda mi się zdobyć mężczyznę o którym myślę?

Gość gość
iwona 27/03/65 Kiedy poznam wartościowego, dobrego faceta, z którym stworzę związek?

Gość gość
Anna ur. 08-04-1975 - Czy będę miała w najbliższym czasie jakieś problemy zdrowotne ??? Czy mój mężczyzna z którym jestem kocha mnie szczerze????

Gość gość
20.07.82 Jarek MOje życie to porażka. Jak potoczą się moje losy w tym roku i przyszłym

Gość gość
edyta 21.08.1993 Czy uda mi się zdobyć mężczyznę o którym myślę? x niestety nie widze bliższej relacji między wami, więc musze odpowiedzieć że nie

Gość gość
Iza 13.08.1968 Jak się ułoży może zycie osobiste, jakieś uczucie, związek? Dziękuje z góry

Gość gość
Agnieszka 08.07.94 kiedy i cz w ogole zajde w ciążę?

Gość gość
Liliana 28.09.1980 Czy będę miała drugie dziecko? chłopczyk czy dziewczynka? czy wrócę kiedyś do pracy?

Gość gość
iwona 27/03/65 Kiedy poznam wartościowego, dobrego faceta, z którym stworzę związek? x nie widzę w najbliższym czasie żadnego mężczyzny obok ciebie, poznasz bliskiego przyjaciela ale będziesz musiała jeszcze troche na niego poczekać, na pewno ten mężczyzna będzie nieznacznie starszy od ciebie

Gość gość
Martyna 31.12.1992 Kiedy urodze pierwsze dziecko ? Czy będę miała problemy z zajściem w ciążę ?

Gość gość
Anna ur. 08-04-1975 - Czy będę miała w najbliższym czasie jakieś problemy zdrowotne ??? Czy mój mężczyzna z którym jestem kocha mnie szczerze???? x nie widze żadnych poważnych problemów zdrowotnych w najbliższym czasie, jeśli chodzi o twojego mężczyzne to tak kocha cię, może nie potrafi ci okazać uczuć tak jakbyś chciała i nie jest zbyt wylewny ale jestem pewna że szczerze cię kocha i tak jak ty oczekuje stałego spokojnego związku

Gość gość
Monika, 17.11.1974 Jak wygląda moja sytuacja finansowa w najbliższym czasie? Dziękuje i pozdrawiam.

Gość gość
20.07.82 Jarek MOje życie to porażka. Jak potoczą się moje losy w tym roku i przyszłym x pytanie bardzo ogólne, mogę powiedzieć że na pewno czeka cię zmiana pracy, widze jakieś finansowe problemy u Ciebie ale wyjdziesz na prostą. Nie jest tak zle jak ci się wydaje i to dostrzeżesz

Gość gość
dziękuj***ardzo

Gość gość
Ale głupie naiwniaczki! Po hu/ju fest to Wróżenie! Debilki też odpowiedzą na chybił trafił na pytania które zadajesz wy frajerskie paly!

Gość gość
Iza 13.08.1968 Jak się ułoży może zycie osobiste, jakieś uczucie, związek? Dziękuje z góry x będziesz spotykała się z mężczyznami ale nie widze w najbliższym czasie żadnego poważnego zwiazku

Gość gość
Agnieszka 08.07.94 kiedy i cz w ogole zajde w ciążę? x zajdziesz w ciąże ale nie w tym roku i następnym, tak do 5 lat

Gość gość
Liliana 28.09.1980 Czy będę miała drugie dziecko? chłopczyk czy dziewczynka? czy wrócę kiedyś do pracy? x widze chłopca, wrócisz do pracy ale za kilka lat

Gość gość
Daniel 23.11.86 kiedy z partnerka będziemy mieli dziecko?

Agnieszka 01.02.1990 Czy zajdę wkońcu w ciążę? Jeśli tak, to ile będę mieć dzieci? Czy będę mieć chłopca, czy dziewczynkę? Czy doczekam się awansu zawodowego? Czy będę szczęśliwa z mężem? Czy rozwiąże się sprawa finansowa w niedługim czasie ? Bardzo dziękuję, jeśli coś się spełni lub nie napewno odpiszę.

Gość czyjestemwciąży
Klaudia 06.01.1997 Czy jestem w ciąży?

Gość gość
Jesteś w potrójnej ciąży! Ja pier/dole bachorow w trzy du/py! Widzę jeszcze ze jesteś nieźle pier/do/lnieta!

Gość gociówa
Grażyna, 16,03,1987 czy mój związek ma przyszłość?

Gość gość
Marlena 28..2.1973 czy znajdę jakąś fajną pracę

Gość gość
Chyba się znudziło wrozce wróżenie.