Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KAROL123456

konsultacje studenckie pl

Polecane posty

Gość KAROL123456

www.konsultacje-studenckie.pl - plagiaty u mnie i kilku osob, nie dajcie sie zwiesc reklamom !!! jesli nie chcecie miec do czynienia z prokuratorem!! oszuści !!!

Gość gość
Dziwne, że się Państwo nie zgłosili, z potwierdzeniem i raportem. Czyżby konkurencja bała się naszej pozycji ? Łatwo rzucać oskarżenia jak się otrzymuje dobrze przygotowany materiał razem z raportem antyplagiatowym. To tyle...

Gość gość
Nie polecam!

Gość gość
Unikać, wysyłają plagiaty. Prowadzi tę "firmę" Monika Markiewicz. Wysyłane, "indywidualnie pisane" materiały to zwykłe kopiuj-wklej z książek i innych prac, do tego stopnia bezczelne, że nawet nie chce im się tego czytać i w wysyłanych materiałach są wprost zdania autora dotyczące książki i odwołania do nie skopiowanych tabel i wykresów. Szkoda czasu i pieniędzy.

Gość gość
A ja mam odmienne zdanie o tej firmie. Jestem bardzo zadowolona z ich usług. Praca napisana na wysokim poziomie. Obroniona bez żadnych problemów. Z systemem plagiatowym też nie było problemu. Napisana na temat, mało tego poprawki robione aż do zaakceptowania przez promotora, a nie jak moi znajomi w innych serwisach mieli, raz poprawione i więcej odpowiedzi na maila nie dostali. Ja polecam !! Firma godna zaufania !

Gość gość
Do gościa z 18.10.2017. Jakoś nasz serwis nie przypomina sobie zgłoszonych w tym czasie skarg na przedstawione przez Pana/Panią uwagi. Widać, że konkurencja czynnie działa szkalując nas bezpodstawnie. Mamy gro Klientów i nie narzekamy na brak zleceń a to chyba w okresie przestoju konkurencję boli najbardziej. Jednakże w przeciwieństwie do niej jesteśmy uczciwi - podpisujemy umowy, wywiązujemy się z terminów a nasze prace przechodzą przez system plagiatowy.pl

Gość anulka10021989
Witam Zgodnie z obietnicą jaką dałam serwisowi, który mi pomógł z całą odpowiedzialnością polecam serwis konsultacje-studenckie.pl. Od samego początku praca przebiegała bez zastrzeżeń, miałam możliwość wglądu w pracę, oprócz niewielkiego zadatku resztę płaciłam po otrzymaniu materiałów. Na każdym etapie otrzymywałam raport antyplagiatowy. Przy poprawkach sprawnie i bezproblemowo - wszystko naniesione aż do zaakceptowania promotora a dodam, że ten był nad wyraz upierdliwy. Jestem po obronie... a serwis konsultacje-studenckie.pl Polecam !! Rozsądne pieniądza, dobra usługa. Pozdrawiam

Gość pumpik123456

Jakaś masakra!!! Nigdy więcej!!!

Gość lal 2345

Wszystko przepisane z Wikipedii-kszmar oszustwo. Szkoda tylko kasy, a prace napisałem sam.

Gość basika87

Jestem zadowolona POLECAM !

Gość marek345

Polecam. Praca napisana bardzo dobrze. Przeszła przez najnowszy system JSA bez problemu. Kontakt telefoniczny to duży przywilej. 

Gość gość

Firma nie godna polecenia. Nie wywiązuje się z tego co na początku było ustalone. Szkoda czasu i pieniędzy. Jeszcze raz bardzo nie polecam !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Adam

konsultacje-studenckie.pl oceni ktoś kto faktycznie korzystał?