Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polska by mogła wygrać to Euro

Polecane posty

Gość gość

Ja nie wiem co się dzieje, ale oglądam wszystkie mecze i poziom tych mistrzostw jest tragicznie niski w porównaniu do poprzednich. Gdyby polska tak nie marnowala sytuacji to spokojnie mogła by dojść do finału. Wszystkie drużyny grają jakoś bez powera, grają jakby z przymusu jakby im się nie chciało. Oglądam teraz szwecja Włochy i widowiskowo to jest porażka..

Gość gość
a ja mysle ze pompowanie takiej kasy w ten durny sport dla bezmózgów jest bez sensu, polscy sportowcy w innych dyscyplinach osiągają sukcesy i nikt im nie pomaga, a grupie lalusiów spedalonych ładuja forsy, pilką rządzi mafia, grupa starych dziadów ktorzy ustawiają mecze, oplacają kontuzje, obrzydlistwo a tacy jak ty placą kupe kase za bilety i mozliwosc darcia mordy, sory taka jest prawda

Gość gość
Nie place za nic. Ogladam w telewizji :D Na ładny futbol chce się patrzeć taki jak np gra Barcelona, albo raczej grała. Ale to co pokazują najlepsze drużyny świata na tym Euro to porażka, jeśli taki poziom będzie się utrzymywal w przyszłości to znaczenie i wielkośc***iłki nożnej znacznie się pogorszy.

Gość gość
15:53 Te ustawki meczów to jakaś bajka. A może w innych dziedzinach też są ustawki i doping? Dlaczego mam pomagać innym sportowcom jeśli nie interesuje mnie ich dziedzina sportu? i co, ty jesteś tym wielkim sportowcem odnoszącym sukcesy w innych dziedzinach? ...

Gość gość
Lecz się człowieku życzę powodzenia wstydzę się że jestem Polakiem jak słyszę wypowiedzi w mediach to szczęście że nie strzeliliśmy Niemcom zesrali byśmy się z pychy debile!A A JEST JAK ZWYKLE I TAK POWINNO BYĆ!!!

Gość gość
polskę powinni wykluczyć z Euro a następnie z Igrzysk , bo to kraj niedemokratyczny, niepraworządny, coraz bardziej ksenofobiczny i nie dotrzymujący umów ws. Imigrantów.

W to akurat nie wierze.:P Ale wczoraj kibicowałam i wierzyłam, że nie przegramy, byłam pod wrażeniem refleksu Fabiańskiego, mamy naprawdę dobrych bramkarzy, Szczęsny nie jest niezastąpiony.:classic_cool:;)

Gość gość
gość 17.08- no właśnie widać kiepsko w tej materii działają Panowie Petru, Schetyna i Kijowski

Gość gość
brak prawdziwych mężczyzn, wojowników. szczęściem już niebawem przybędą prawdziwi mężczyżni , wojownicy , kilkadziesiąt tysięcy.

Gość gość
Polska niczego nie potrafi wygrac, ani wojny, ani pilki noznej, ani nic innego - polska to z natury przegrany kraj x Masz pojęcie o własnym kraju jak kura w kurniku. hmm...czyli tu wszystko się akurat zgadza.

Gość gość
kraj służących lizusów wobec tych , którzy mają ją głęboko w d***e. i wykorzystują po calości

Gość gość
Polska niczego nie potrafi wygrac, ani wojny, ani pilki noznej, ani nic innego - polska to z natury przegrany kraj x Przypominam, że ocaliliśmy Europę przynajmniej DWA razy przed unicestwieniem. Przez zalewem hord islamistów w 1683, a drugi raz przed potopem bolszewickim w 1920, gdyby Piłsudski chciał to już wtedy skończyłaby się rewolucja Lenina, no ale bardziej obawiał się białej Rosji. Odleglejsze czasy, gdy niemiaszki kłaniali się nam w pas i składali hołdy lenne (1525), no albo jak jako jedyni w historii zajęliśmy Kreml. itd. itp. Także durna dziewczyno zamiast pieprzyć że nic nie potrafimy radzę zaznajomić się z podręcznikami do szkoły...podstawowej.

Gość gość
a w starożytności jaqko jedyni , plemie Polan umieliśmy poskramiać dinozaury