Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet jest warty tyle ile jako majątek

Polecane posty

Gość gość

taka jest prawda panowie. Im szybciej to zrozumiecie tym lepiej dla was.

Gość gość
kobieta jest warta tyle ile widać, czyli duże piersi, ładna twarz i figura. taka prawda.

Gość gość
*Ile jego majątek

Gość gość
18:41 ma być atrakcyjna dla swojego partnera bo nie każdy lubi np duże cycki. Ale ogólnie się zgadzam. Autorka

Gość gość
Przecież to oczywista oczywistość.

Gość gość
Kobieta niezaradna bez wykształcenia i kasy nie nadaje się do związku. To odpad społeczny, nawet jak jest ładna to po 10 latach już maszkaron. Precz!

Gość gość
Zgadzam się. Taka tylko siedzi w domu i się puszcza z nudów. Mąż nie dość, że jest dojony to jeszcze przyprawia mu się rogi.

Gość gość
Feministka czy prawik? Kobieta powinna być zależna od swojego męża, jeśli on zgodzi się na jej naukę to jedynie wtedy może. Zaradna ma być w łóżku, przy sprzątaniu i gotowaniu. Autorka

Gość gość
Autorko wyjdziesz za mnie. Rzucę Ci świat do stop;).

Gość gość
Facet ma tym większą wartość im większa jest jego zaradność, mądrość, wykształcenie oraz stanowisko na jakim pracuje a nie majątek odziedziczony po rodzicach gdyż taki bez pracy i zaradności faceta szybko się skończy.

Gość gość
Brawa za szczerosc autorko!

Gość gość
Kobieta jest warta tyle na ile seks z nią wyceni mężczyzna.

Gość gość
Jestem szczera i szczęśliwa u boku PRAWDZIWEGO mężczyzny, który od lat dba aby niczego mi nie zabrakło a ja dbam o jego dobre samopoczucie oraz o nasz dom :) Autorka

Gość gość
Do 19:32 twój facet kim jest?

Gość gość
Do 19:32 czyli jesteś zwykłą kurą domową żyjesz tylko zaspakajając potrzeby faceta i sprzatając dom

Gość gość
Mogę być kim tylko chcesz, to jak mnie nazwiesz nie robi na mnie wrażenia. Mój mąż prowadzi warsztaty samochodowe, ma ich kilka oraz trochę mniejszych inwestycji. Jest pasjonatem motoryzacji :) Uwielbiam dbać o nasz dom. O porządek oraz o jego wykończenie. Autorka

Gość gość
To nie takie trudne

Gość gość
Popieram

Gość gość
biedny facet oznacza tylko kłopoty i lepiej omijać biedaków niedorajdów z daleka

Gość gość
Brednie. Ja wzięłam golca z długami. Dzis ma cztery samochody (na dwoje dorosłych), dom, mieszkania, wakacje na Seszelach, Mauritiusie czy w innej Japonii. Często powtarza, ze wszystko co osiągnął, osiągnął dzięki mnie. Pamiętajcie: za każdym wielkim mężczyzną, stoi wielka kobieta.

Gość gość
I jeszcze jedno: Jak sobie na żonę wezmiecie tylko d..... , to cale zycie bedziecie tylko w d..... .

Gość gość
Oszustki łapią frajerow i udają urgazm w celu zwiekszenia atrakcyjnosci dla odioty frajera.Uklady ze zlodziejami i pokrywki pod firmy budowlane niby gra w kasynie a na poważnie pralnia pieniędzy.Omijanie podatków a państwo udaje,ze nic sie nie dzieje.Kasyna,w ktorych przestępcy bez skrupułów prowadzą działalność za zamknietymi drzwiami z osobami uzaleznionymi bo tylko takie będą trzymać w tajemnicy fakt nielegalnej dzialalnosci.Szok

Gość gość
Cpunki rozwalaja rodzine a te co mają uklady z dilerami to są niewolnikami dilerow bo maja u nich dlugi nieformalne co prawda ale zagraza to zyciem.Dlaczego panstwo nie widzi tego?

Gość gość
To ile wg Was facet ma mieć? Na 27 lat odłożone 74 000 PLN jest ok? :D

Gość gość
Kura domowa nie jest atrakcyjna dla bogatego faceta, jest tyle ładnych i młodych a do tego ambitnych kobiet, z którymi można kurę zdradzać. Kobieta ktora nic nie osiągnęła zawodowo i nie ma własnej niezależności nie jest wiele warta.

Gość gość
feministyczne lewackie bzdury

Gość gość
Jestem bogaty i na żonę szukam tylko ładnej z mojej sfery, nie interesują mnie biedne kopciuchy bez własnych osiągnięć. Takie są do jednorazowego użytku a majątek połączyć opłaca sie z innym majątkiem.

Gość gość
Mezalianse zawsze były źle widziane społecznie, nawet jak o feminizmie i lewakach nikt nie słyszał. Bogaty wybierze bogatą, biedne sie przeleci bez zobowiązań i tyle.

Gość gość
Ta "twoja sfera" nazywa sie nuworysze ? Taki poziom reprezentujesz swoja wypowiedzia. Prostak z odrobina pieniedzy, ktoremu wydaje sie ze jest kims?