Gość Anikkaa Napisano Czerwiec 17, 2016 Cześć! Czy mógłby mi ktoś powiedzieć coś o V LO im J. Korczaka w Tarnowie? Ogólnie czy atmosfera fajna, bo jeb***te tarnowianki i zarozumiałe chłopaczki, (Nie chcę tu nikogo normalnego urazić) to ostatnie czego bym chciała doświadczyć, a że jestem spoza tego miasta, to nie wiem czego się spodziewać:D Wiem, że wf jest organizowany na basenie, ale to mi się akurat bardzo podoba:D Na internecie nie mogę nigdzie znaleźć konkretnych opinii, tyle co dwie na stronie fb i na kafeterii sprzed paru lat, ale wiadomo teraz we wszystkich szkołach się pozmieniało.Czy naprawdę jest tak, że pierwsze klasy rozpoczynają lekcje od południa? To mi byłoby w sumie na rękę, bo będę mieszkać w bursie na Legionów, a stamtąd 15 minut pieszo, a patrzyłam na plany lekcjo na stronie i wszyscy zaczynają lekcje o 7:30, czasem po 8 :( I czy nie orientuje się ktoś czy nie jeździ miejski autobus spod teatru gdzieś w okolice tej szkoły? Bo u mnie z wyrabianiem się rano średnio, więc trudno jeszcze zorganizować sobie jakieś 20 minut na dojście do szkoły na tak wczesną porę:D Czy są jakieś dyskoteki, wycieczki, akcje, a jeśli tak, to jakkolwiek są ciekawe? Idę na profil psychologiczno-pedagogiczny, myślicie że będzie na nim wiele osób? chciałabym w miarę dużą klasę, żeby mieć z kim się zaprzyjaźnić. I czy jest szansa, że nie utworzą klasy, bo będzie zbyt mało osób? Dziękuję za wszystkie odpowiedzi! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach