Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wasza rodzina tez wszystko ukrywa przed sąsiadami i ludzmi?

Polecane posty

Gość gość

Moja siostra mieszka bez ślubu z facetem już rok i cala rodzina ukrywa to przed ludzmi i jak ktoś pyta co moja siostra robi w tej warszawie itd. to rodzina mówi ,że mieszka sama albo u ciotki ,a i tak wszyscy wiedza,ze mieszka z facetem bo przyzjezdza zawsze z nim na weekendy i sąsiedzi widzą:) Ostatnio jakaś dalsza i nielubiana przez moja rodzine ciotka wypytywała ojca o moja siostre czemu slubu nie bierze a ojciec cały sie aż zamotał i zakręcil w tym kłamaniu i zagadywaniu.zmienial temat a ona i tak dopytywac nie przestawala i powiedzial ,ze moja siostra mieszka u ciotki w warszawie(szkoda ze ciotki tam nie mamy żadnej). Potem słyszalam jak zwierzal sie mej mamie ,że ciotka wypytywala o ma siostre a mama cala czerwona z nerwów mówila do niego:"MAM NADZIEJE,ŻE NIC NIE POWIEDZIALES ,ALE MOZE ONA WIE COŚ OD CIOTKI EWY-PEWNIE EWA JEJ POWIEDZIALA PRAWDE BO TA EWA TO NIC NIE UTRZYMA TYLKO CHLAPIE WSZYSTKO" TAK TO WLASNIE WYGLĄDA U MNIE W RODZINIE:( ZASTANAWIAM SIE CZY TAK JEST WSZĘDZIE.

Gość gość
Słusznie robi twoja rodzina. Ludzie mają niezdrowe podejście do cudzych spraw i robią wredne plotki.:-(

Gość gość
A co to kogoś obchodzi gdzie i z kim ktoś mieszka/śpi? Ale masz zacofaną i wścibską ciotkę i sąsiadów,współczuję. Mój kuzyn też mieszka z dziewczyną i obecnie oczekują na narodziny drugiego dziecka.Rodzina ani sąsiedzi nie robią z tego afery ,każdy żyje swoim życiem i tak powinno być. Co komu do domu jak chałupa nie jego ;).

Gość gość
twa rodzina ma rację.to grzech mieszkać bez ślubu z facetem.

Gość gość
oho grzech, jak 2/3 plebanow mlocacych swe gosposie na plebaniach. gosposia nie powinna mieszkac z ks. na plebani. powinna byc gosposia dochodzaca

Gość gość
też.

Gość gość
tez niestety

Gość gość
U mnie nie, bo mają wyj****e na wszystko. Jak ktoś zapyta, co robię za granicą, to mama mówi, że nie wie i jak sąsiadka chce, to może do mnie zadzwonić i zapytać.

Gość gość
u nas nikogo nie obchodzi, co się dzieje u sąsiada, zresztą starsi też sobie żyją bez ślubu