Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lekkokrzywy1410

Pytanie do kobiet

Polecane posty

Gość lekkokrzywy1410

Witam was drogie Panie:) Jestem 27 letnim prawiczkiem o normalnym wyglądzie i o normalnej budowie ciała. Nigdy nie byłem sam na sam z kobietą w intymnej sytuacji i chciałbym to zmienić. Chciał bym poznać kobiece ciało po przez z robienie jej masażu erotycznego wraz z minetką (bez stosunku, chyba, że będzie taka wola od strony kobiety). Stąd pytanie do was drogie Panie czy znalazła by się jakaś kobieta w przedziale wiekowym 20-35 lat o obojętnej budowie ciała chętna mi pomóc oczywiście nie za darmo (to ja płacę) z okolic śląska. Podaję mail jeśli by się znalazła jakaś miła Pani: lekkokrzywy1410@wp.pl To tyle na dziś i czekam na jakikolwiek odzew.

Gość gość
Ile płacisz?

Gość lekkokrzywy1410
To jest już do ugadania się :) 500zł?

Gość gość
Za 1410 możesz strzelić mi patelnię :)

Gość lekkokrzywy1410
Uummm ale jesteś dowcipny :) Pewnie jesteś pięćdziesiąt letnim, otyłym gościem i zaczepiasz małe dziewczynki w sieci i nawet nie umiesz wymyślić sobie pseudonimu

Gość lekkokrzywy1410
Witam po pewnym czasie :) chciałbym bardzo podziękować Marcie która bardzo pomogła mi w rozpoczęciu walki z moją nieśmiałością do kobiecego ciała DZIĘKUJĘ Jeżeli jest jeszcze jakaś otwarta kobieta chcąca mile spędzić czas proszę o mail. P.S. Spodobało mi się pieszczenie kobiecego ciałka :D