Gość anita Napisano Luty 5, 2019 czy ktos się podzieli co było? luty 2019 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość paul Napisano Luty 8, 2019 jestem równiez ciekawy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sterylka Napisano Luty 9, 2019 Kto już po praktycznym? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ktoś Napisano Luty 9, 2019 Było pakowanie skośne. Zrobienie metki. A do napisania określenie czy test dezynfekcji przeszedł prawidłowo. Raport niezgodności I testy sterylizacji dobrac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość paul Napisano Luty 9, 2019 19 godzin temu, Gość paul napisał: jestem równiez ciekawy ogólnie egzamin to miks egzaminu z 2018 roku.(z lutego i lipca) w zadaniu sa narzedzia na obrazkach i w dokumentacji co przyszło i w protokole niezgodnosci nalezy podac ta roznice . nastepnie punktacja holenderska nalzy wyliczyc czas przechowywania pakietu w zadaniu dzielimy narzedzia na trzy grupy i obliczamy do nich czas przechowywania dobieramy wskazniki z tabeli czy rysunku do kontroli biologicznej i kontroli chemicznej ( kontrola wsadu i pakietu) na podstawie rysunków testów okreslamy parametry procesu i wartosc A0= i czy wssad zostaje zwolniony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ewelina1707 Napisano Luty 10, 2019 witam czy mogłam bym sie dowiedzieć jakie narzedzia były na ilustracjach? które klasy trzeba bylo wypisać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anita Napisano Luty 11, 2019 wkazniki sterylizacji 8 i 4 tak? czy do tlenku tez cos było Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anita Napisano Luty 11, 2019 gzie mozna znalezc kryteria oceniania z tego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Aga Napisano Maj 5, 2019 hej jak praktyczny czerwcowy łódź 1 lipca a u was Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kocurek Napisano Maj 31, 2019 Witajcjie tu Szczecin my oraz ktyczny mamy od 20 do 30 lipca sie zaczyna. Czy ktoś z was ma wcześniej????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość J. W. Napisano Maj 31, 2019 Witam jesteś tu ktos kto zdaje w czerwcu egzamin praktyczny technik sterylizacji. Woj zachodniopomorskie zaczynamy 30 czerwca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość A-K Napisano Czerwiec 8, 2019 Witam jest ktoś kto zdaje w czerwcu egzamin z Technika Sterylizacji ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Zamość Napisano Czerwiec 12, 2019 28 06 Zamość Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Zamość Napisano Czerwiec 12, 2019 Macie już może jakieś wiadomosci co może być? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Asia Napisano Czerwiec 14, 2019 Witam tu szczecin u nas żadnych przecieków nie ma jeszcze. My zdajemy od 28 do 30 czerwca. A uwas coś wiadomo.???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość A-K Napisano Czerwiec 16, 2019 Plotki chodzą że czysta strona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość A. Napisano Czerwiec 16, 2019 Dnia 8.06.2019 o 19:44, Gość A-K napisał: Witam jest ktoś kto zdaje w czerwcu egzamin z Technika Sterylizacji ??? Tak ja mam praktyczny 30 czerwca moje koleżanki maja 28czerwca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość A. Napisano Czerwiec 16, 2019 U nas przecieków jeszcze nie ma. Fajnie by było gdyby była czysta strona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Zamość Napisano Czerwiec 17, 2019 Ponoć czusta strona i pakowanie skośne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Czerwiec 18, 2019 Acha. Kiedy zdajesz??? Ja dopiero 30czerwca o 12.00. Jak byś zdawała szybciej to może podzielisz sie co było. Wiem że kłodzko ma praktyczny wczesniej. Ok 23. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Zamość Napisano Czerwiec 18, 2019 Ja mam 29 06 na 8 00 rano Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Zamość Napisano Czerwiec 18, 2019 Ale pierwsze egzaminy u nas są 28 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Czerwiec 18, 2019 1 godzinę temu, Gość Gość Zamość napisał: Ale pierwsze egzaminy u nas są 28 Ok. Moje z tego co wiem to maja 26 i 27 jak cos sie wiecej dowiem to oczywiscie napisze. Jak bys cos wiedziała to też napisz. Życze powodzenia na pisemnym. Aczkolwiek mam małego stresa. Nie ukrywam że sie boje jak na maturze. Masz jeszcze dojscie na jakieś inne forum mi sie tylko to udało znaleźć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Aga Napisano Czerwiec 18, 2019 Łódź 30 czerwca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Aga Napisano Czerwiec 18, 2019 macie już jakieś wyniki z teorii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Czerwiec 18, 2019 11 godzin temu, Gość Gość Zamość napisał: 1 godzinę temu, Gość Aga napisał: macie już jakieś wyniki z teorii Nie jeszcze nic nie ma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Czerwiec 18, 2019 Jak byście miały wyniki z teori wstawcie tutaj. Jak ja coś znajdę to tu wrzuce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Aga Napisano Czerwiec 19, 2019 Ponoć dopiero o 16dzisiaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Asia Napisano Czerwiec 20, 2019 Jak wam teoria poszła. U nas w Szczecinie super 38/40.. Dziewczyny jak coś wiecie o praktycznym proszę podzielcie sie informacjami. Jak byście miały wczesniej to dajcie znać. Ja mam 30 czerwca o 12.00. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Aga Napisano Czerwiec 20, 2019 Asia gratulacje ja 27 chyba stres Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach