Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Włosy w tyłku

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem, czy tylko ja tak mam, ale mam długie włosy i myję je pod prysznicem. Zawsze po tym wyciagam je z tyłka, tak ze 4 zawsze się tam zagnieżdżą, mimo że tuż po spłukaniu odżywki sprawdzam, czy tam nic się nie zatrzymało. Czy tylko ja tak mam?

Gość gość
Hehe, ja też :)

Gość gość
O rety, a ja zrozumiałam, że masz długie włosy w tyłku i je myjesz pod prysznicem...:-p A do tematu - ja nie umiem myć włosów tak na stojąco pod prysznicem. Myję osobno, głową w dół, więc tyłek nie jest zagrożony:-)

Gość gość
Tak :-) wchodzą i się zaczepiaja :-) Teraz mam spokój bo jestem w ciąży i włosy mi w ogóle nie wypadają

Gość gość
21.52 a nie plączą Ci sie?

Gość gość
Nie mam takiego problemu bo nie myję jednocześnie ciała i włosów. Ochyda te włosy w tyłku.

Gość gość
No właśnie nie, na stojąco mam wrażenie, że tak dokładnie do skóry nie da się dotrzeć. Poza tym nie lubię lać wody po twarzy, jakąś mam niechęć od dziecka. Ogólnie- było już o zmienianiu ręczników, pościeli, ale o technice mycia włosów to chyba pierwszy raz:-)

Gość gość
No mam tam takie kędziorki kochane :) zbigniew i edmund to ich imiona, jak nazwać resztę?