Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

siatkarze vs pilkarze

Polecane posty

Gość gość

Ktora druzyne lubicie bardziej? Kibicuje i jednym i drugim, ale zdecydowanie wole siatkarzy. Za nimi stoja przynajmniej jakies realne sukcesy, a pilkarzom tylko pompuje sie balonik. Takie odnsze wrazenie, zwlaszcza po wczorajszym meczu z Niemcami. Oni tylko z nimi nie przegrali, a naglasnia sie to tak w mediach, jakby wygrali. I to mundial. Tymczasem ten mecz nie dal nam nawet awansu do rundy cwiercfinalowej... No ale bohaterowie. Mam wrazenie, ze Polakom probuje sie na sile wcisnac, ze pilka nozna to nasz sport narodowy. A ja uwazam, ze siatkarze wiecej nam powodu do dumy przysparzaja... No ale o nich nie mowi sie tak glosno. Polowe kasy, ktora zarabiaja pilkarze (zreszta, co tam polowe- cala!) wolalabym przeznaczyc na siatkrzy. Przynajmniej jest za co. No ale jesli dla Polakow sukcesem jest juz to, ze wyjdziemy z grupy to nie mam pytan... A Wasze zdanie jakie jest?

Gość gość
siatkarzami pies z kulawą nogą się nie interesuje a piłkarze sprowadzają na stadiony dziesiątki a czasem i setkę tysięcy ludzi

Gość gość
ja uwazam tak samo, ale nie tylko siatkówka, wiesz że polscy koszykarze są jednymi z lepszych ? takze młodzi chłopcy ? tenis, piłka ręczna, pływacy... no ale lepiej ładować forse w gogusiów którzy reklamuja t-mobile, chińskie smartfony i inny syf i jeszcze mu mało

Gość gość
Mylisz sie. W Polsce mecze siatkarskie przyciagaja tysiace kibicow. Trybuny zawsze sa PELNE. W dodatku na mecz siatkowki mozna bezpiecznie wybrac sie cala rodzina, z malym dzieckiem, z dziadkiem/babcia i masz pewnosc, ze wrocisz do domu caly i zdrowy. Czego nie mozna powiedziec czesto o meczach pilki noznej.

Gość gość
Ale pieprzycie głupoty. !!!!!!!!

Gość gość
Tu autorka- tak, wiem, ze mamy inne swietne druzyny/sportowcow. Nie moge tylko pojac tego zachwytu pilkarzami. Oczywiscie kibicuje im z calego serca i trzymam za nich kciuki, ale nie oszukujmy sie- wiekszych sukcesow nie odnosza.

Gość gość
Ja tez tego nie rozumiem

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość kubiakowa <3

Zdecydowanie bardziej wolę siatkówkę od piłki nożnej i co ważne, nasi siatkarze są najlepsi na świecie :) Szkoda, że o siatkówce tak mało pisze się w prasie, ale na szczescie są dobre portale w internecie zajmujace sie tylko najwspanialszą grą  :) Na przyklad blog DoSiatkowki.pl , na którym można przeczytać wiele mądrych i dobrych informacji :)