Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sssssssssssssssssssssy

mąż za granicą usuwa nasze wspólne zdjęcia

Polecane posty

od niedawna jestem mężatką, a mój mąż wyjechał do Anglii... ostatnio usunął nasze wspólne zdjęcie jakie miał na profilowe a później wstawił inne gdzie jest sam z podpisem "hi girls". Mam doła... boje sie że to mnie popchnie do rozwodu bo mam go czasem dosyć.. nie ufam mu... jestem na studiach i nie mogłam z nim być, ale na wakację przyjadę mam nadzieję że wszystko się uda... wtedy go popilnuje. jeśli będzie czego... powiedzcie co myslicie, czy już mnie zdradził czy planuje to?

Gość gość
jesteś aż taka głupia jak można pilnować męża albo facet jest grzeczny i się z nim żyje albo nie grzeczny to kopa w jajca i rozwód

Gość cyklon Fred
rooha tam suki aż iskrzy, ty też dawaj doopy sąsiadom i kolesiom z portali, nie bądź gorsza

Gość gość
Rzeczywiście dość podejrzane... a pytałaś go dlaczego usunął wasze wspólne zdjęcie?

Samo to powinno Ci dać do myślenia, że Twój facet coś kombinuje... zwłaszcza ten podpis ;)

najgorsze jest to że jemu jakaś ciapata skomentowała to zdjęcie w samochodzie, czy on by ją przewiózł... a on do niej że oczywiscie , że ją zawsze przewiezie... ja wstawiam na swoim profilu publiczne zdjęcia żeby wszyscy widzieli i jego byłe że to ja sie z nim ożeniłam, ale widzę że on ukrywa to... ;(

Gość gość
Wiesz, jeśli to ty siez nim ozenilas... To puszczalska zonę teraz masz :-D

Gość gość
1/10.

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona