Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Asia w26

Mój przyjaciel

Polecane posty

Gość Asia w26

Witam Panie jestem Asia. Zakładam temat ponieważ mam przyjaciela który porostu poddał się w życiu miał wiele dziewczyn tylko z żadną do dziś nie jest na stałe. Pierwsza zostawiła go po roku bo rodzice powiedzieli ze za biedny. Następna półtorej roku byli razem a przez rok go zdradzala. Następna prawie 2 lata związku i powiedziała ze go nie kocha itd.. No i ostatni jego związek tez się rozpadł ale tym razem odciął się od świata i zamknął w sobie. Generalnie to dobry chłopak pracuje aktualnie w Anglii jest pracowity zasady wszystko co ma zawdzięcza tylko swojej ciężkiej pracy. Aktualnie odkłada kasę na zrobienie mieszkania. Poza tym jest kochany lubi się przytulać jest troskliwy i opiekuńczy pomocny i szczery do bólu. po tym jak ta ostatnia odeszła załamał się i mówi że już do końca życia będzie sam. Siedzi w domu tzn ciągle coś robi by mieć wymowke do tego by nie wyjść. Macie pomysł jak mu pomóc?? Chłopak ma 24 lata.

Gość gość
Wyjdź za niego!

Gość gość
To smutne, niestety nie wiem jak pomóc. Bo ile można zawodzić się na ludziach, partnerach. Nie wiem, czy przypadkiem to reguła, że człowiek dobry rafia na złego.

Gość gość
mam tak samo. jak juz widze przystojnego chlopa w sklepie, antykwariacie czy kawiarni to wychodze, omijam, s*******lam. jak najdalej od tej swoloczy.

Gość Asia w26
Wyjdź za niego chciała bym tylko ze on mówi ze jak przyjaźń to przyjaźń i nic więcej bo twierdzi ze dziewczyna odejdzie a przyjaciółka nie...

Gość gość
24 lata 1 laska - rok 2 laska - 1,5 roku 3 laska - 2 lata 4 laska - ...? Całkiem niezły przebieg jak na 24-latka. On w ogóle próbuje je poznać zanim się zwiąże, czy tylko na urodę leci?

Gość gość
jaka przyjaciolka moj slodki penis.ku :D kazda kobieta odejdzie jak pozna odpowiedniejszego faceta - wtedy sie na nim sfokusuje :D i juz nie potrzebny jej bedzie przyjaciel :D

Gość gość
"półtorej roku" wracaj analfabetko do szkoły!!!

Gość gość
Jeśli macie zamiar się obrażać to cóż lepiej nie piszcie to nie forum o gramatyce... A co do tematu to albo chłop ma pecha albo nie jest taki super jak opisujesz koleżanko...

Gość gość
Ja powiem tak też kiedyś miałam faceta ideał dbał szanował kochał itd zadałam się z kretynem i wyszło mi wielkie bagno ciąża itd zostałam panią do sprzątania i gotowania ale zostawiłam go bo by mnie wykończył teraz jestem sama... Wiec kobiety pilnuje co macie bo możecie trafić gorzej przez chwilowe zauroczenie