Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W jakim wieku chlopak dla 22 latki?

Polecane posty

Gość gość
bierzcie młodych a nie takich staruchów czy *****czy

ucze się teraz o stopniach swobody statku, mechanizm róznicowy, robie kratownice, mam polityke transportową, telematyke Jestem studentką

Gość gość
"bierzcie młodych a nie takich staruchów czy *****czy " mam wrażenie że jesteś samotną sfrustrowaną kobietą po 30tce która w ten desperacki sposób chce zniechęcić młode dziewczyny do związków z facetami na których ty sama masz ochotę..

wiecie co tak naprawde chciałabym marze o młodych ale oni się nie starają, nie dbają o siebie , są nieuprzejmi i bym to określiła niedostatecznie mądrzy. Nie chce generalizować Być może mam uraz i tak patrze. Chciałabym wierzyć że to tylko uraz :(

jeśli wszystko co najcenniejsze co możesz ofiarować kobiecie to Ty to dlazcego o siebie nie dbasz , spędzasz czas byle jak, interesujesz się bye czym, dokonujesz nieoptymalnych wyborów, nie myślisz, nie żałujesz złego postępowania, traktujesz siebie byle jak a kogoś wartościwego, niesłusznie i źle , wykorzystujesz, gardzisz...Nie powiesz sobie teraz chcę kgoś kochać i być wartym kochania by dzielić się sobą i móc otrzymać miłość bo warto

Gość gość
Jasne," stare frustratki " z pewnością by chciały głupich 30latkow którzy się ślinia na młodsze :) mam 20 lat i wiem jakie podejście mają rowiesniczki. Już sobie nie próbuj schlebiac

Gość gość
abu abu dziś Masz uraz. Częściej młodzi dbają o siebie. Ale może uściślijmy wiek, ja myślę o 25-30 lat.

właśnie miałam sprzeczke z młodymi bo chcieli żebym za nich odwaliła prace już 5 w tym semestrze. W prawdzie dziewczyny ale z facetami jest podobnie. Są niepoważni

racja Nie mówię o wszystkich facetach Jeśli chodzi o starszych To tych podobających się jest tez niewielu ale łatwiej chyba spotkać odpowiedniego starszego niż młodego