Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurkuuuuma

CZY NAPRAWDĘ TAK WAM CIEŻKO MĘŻCZYŹNI??

Polecane posty

Gość kurkuuuuma

Nie patrzeć się w kobiece piersi? ;o wczoraj był u mnie facet i rozmawiając z moją mama cały czas gapił się jej w dekold (ona to zauważyła) , inne laski z dekoldami - ziuu wzrok zjeżdża...gdy kiedys pojechaliśmy na stacje laska miała obcisłe leginsy - w lusterku widziałam że cały czas gapił się na jej pupę, tak ieżko Wam naprawdę powstrzymać wzrok by się nie gapić? o.O

Gość gość
Jak ktoś myśli tylko o jednym to pewnie ciężko, zresztą oblukanie kogoś dokładnie od stóp po czubek głowy to norma, ale gapienie się non stop na cycki to brak kultury.

Gość gość
Ciężko podobnie jak i wam, wielokrotnie widzę te spojrzenia na krocze podczas pobytu na plaży, czy jak mam na sobie obcisłe spodenki rowerowe.

Gość gość
Nam? :) osobisie ie mam potrzeby patrzenia na męskie krocze na plaży - moją słabością są męskie uda ale nie gapie się w nie co facet ma krótsze spodenki ;)

Gość gość
Ja osobiście nie gapię się w biust, zdecydowanie bardziej wole tyłeczki a wtedy można patrzeć do woli, bo kobieta nie widzi :P

Gość gość
ja sie nie ogladam za takimi rzeczami bo wolałbym podziwiac tylk moja dziewczyne dlatego też jestem sam. Bo jestem "inny" niż reszta. wiec nie pytaj o to bo jak twoj zachowywałby sie tak jak ja to uznałabys go za dziwaka.

Gość gość
Szczerze? imponują mi tacy faceci a nie że za dziwaka :) naprawdę :)