Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wrocilem do PL po 20 latach nieobecnosc

Polecane posty

Gość gość
bo pomysł jest dobry i nie zamierzam go sprzedawać wielkim którzy i tak maja z czego żyć? ale w czym problem dla ciebie zalozyc skrzynke typu kubuspuchatek@ i napisac do mnie?

Gość gość
jordi37@wp.pl

Gość gość
tel 510544828

Gość gość
nie zamierzam do ciebie dzwonic :D a jesli pomysl wyda ci sie godny zainteresowania - daj znać na maila. w kazdym razie pisze do moderacji zeby usuneli nasze namiary z tematu

Gość gość
Super pomysl ale ja nie jestem w temacie nieznam sie itd itp nie dlamnie

Gość gość
temat ogarniesz po tygodniu szperania w necie na tyle żeby wysłać propozycję do firmy. oczywiście firma może ci odpisać ze nie jest zainteresowana. ale może być zainteresowana, wtedy służę swoją wiedzą moim zdaniem ma to sporą szansę powodzenia.

Gość gość
Nigdzie w Polsce nie ma stawki 8 zł/h dla kierowcy tira. Kłamać też trzeba umieć.

Gość gość
to ty jeszcze nie wiesz jakie fajne smieciówki daja ludziom w polsce b... kelnerka za 5- 6 zl za godzine wcale nie jest rzadkoscia

Gość gość
Jestem z Polski, bardzo biedny region. Nie ma takich stawek jak autor podaje. Nawet dla świeżaków. Autor kłamie lub jest takim idiotą, że to z kilometra widać.

Gość gość
Juz wiem jak tu jest jest tak zle ze chce uciekac daleko daleko ja mowie prawde mi zaproponowano 80zl 10 godzin pracy na autobusie chyba 20 osob plus troche ropy bo gosc mowil ze ma w ryczalcie nie robie sobje jaj pisze prawde we wtorek zaczynam prace

Gość gość
Nie klamie

Gość gość
ja tez jestem z pl i stawka minimalna krajowa na umowie o prace mnie nie zdziwi, nie wnikam czy i ile dostaja pod stołem on na zleceniu ma pewnie minimalna albo cos kolo tego

Gość gość
Czyli po prostu kretyn i to zobaczyli, palneli stawkę dla idioty a ten się zgodził. I tak go wywalą bo kretyni nie nadają się do pracy choćby za darmo.

Gość gość
Juz mnie nerwy biora piszecie o niewiem jak wielkich pieniadzach zarabiacie niewiem ile jak macie tyle takiej dobrze platnej roboty dzwonic jestem z Tarnobrzega napewno nie odmowie roboty tylko jako kierowca lokalny mínimum 2 tys netto zaczynac mogie od wtorku

Gość gość
no to weż człowieku powysyłaj cv do firm w twojej okolicy. za taka stawke powinienes cos znalezc

Gość gość
Nie Dziękuję. Kretynów nie zatrudniam.

Gość gość
Gosc 17 02 zamknij o***t cwoku sam napewno tyrasz za 1,5 :D:D

Gość gość
Pracując 20 lat w bogatszym kraju dorobiłeś się tylko mieszkania na Podkarpaciu i masz 20 tysięcy oszczędności. Nie będę tego komentować :)

Gość gość
ja nie tyram w ogóle :D bo robie to co lubie i jeszcze mi za to płaca. ale nawet w duzych miastach widze np. ludzi na ochronie ze stawka 6 pln. wiec jak ktos nigdy nie szukał pracy na rynku takim jak polska b to nie ma pojecia jak to jest

Gość gość
gość dziś i bardzo słusznie doopcia, nie komentuj bo komentarze jednostek oceniajacych innych po dorobku materialnym sa i tak usuwane przez moderacje :classic_cool:

Gość gość
Jest pewna różnica między pracą jako cieć a zawodowy kierowca.

Gość gość
tak? a jaka? wyłacznie taka że zawodowy kierowca nie moze byc alkoholikiem, bo z wykształceniem to juz podstawowym na zawodowego biora

Gość gość
Gosc 17 07 nic ci nie bede tlumaczyl bo nic nie jestes w stanie pojac gosc 17 09 tak niewiem jak to jest na rynku pracy w PL niestety niewiem powiedz mi co bys zrobil na moim miejscu podja to prace 80 zl 10 jako kierowca autobusu ? bo ja jeszcze sie nie orientuje na placach w PL a wiem ze co najgorsze najlatwiej znalesc

Gość gość
Ale w PL jest wszystko dużo tańsze niż na zachodzie więc nie musimy aż tyle zarabiać. Np mieszkanie w Warszawie - conajmniej 30 razy tańsze niż w Londynie. Komunikacja, ubezpieczenia i służba zdrowia też taniutkie. A jedzenie mamy najtańsze ze wszystkich krajów UE. PL to taniutki kraik. Żyć a nie umierać!

Gość gość
Łoo matko :D :D :D

Gość gość
Acha, internetu nie masz żeby sobie sprawdzić, no tak za dużo ci oferują.

Gość gość
Od kiedy zawodowy kierowca nie może być alkoholikiem?

Gość gość
ta stawka to wyzysk ale w twoim regionie wyzyskiwaczy jest mnóstwo. nie wiem co bym zrobił na twoim miejscu bo nie jestem na twoim miejscu. ale na pewno bym wysłał ze 100 cv do firm w regionie, kierowców szukają wszędzie, z tym, że głównie c+e. jak ci oferuje zlecenie to tam przecież nie ma okresu wypowiedzenia, nawet jak podejmiesz te prace mozesz po tygodniu zrezygnowac.

Gość gość
Ja bym chcal mínimum 2 tys netto