Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wrocilem do PL po 20 latach nieobecnosc

Polecane posty

Gość gość
Hahaha beznadziejne prowo 0/0

Gość gość
Transport towarow i busika czyli masz na mysli furgonetkie ?

Gość gość
Chcalbym jakis pomysl w co i czy wlogule wziasci i w cos zainwestowac te ich 20 tys zl ?

Gość gość
na przykład weż rozeznaj rynek, popytaj taksiarzy ile teraz zarabiaja jak uber wszedl

Gość gość
Co to ,,uber,, ? ja nie w temacie nie bylo mnie tu 20 lat w Niemczech tez nie bylem tak jak ktos tam pisal

Gość gość
Wiec w co mam zainwestowac te 20 tys zl musze cos wymyslec .Pozatym nie dam rady zdac na licecje trzeba cos tam zdac i to jest bardzo trudna niewiem co zrobic jestem zalamany zrezygnowany

Gość gość
Jestes przyspawany do Podkarpacia? W Warszawie w Lidlu wisza oferty (w tym tygodniu): "Szukamy ludzi do pracy. Oferujemy 3500 brutto miesiecznie + pakiet medyczny". Na reke 2500 na Warszawe jest malo, ale na poczatek wystarczy na pokoj i poszukanie lepszej pracy oraz dziewczyny. We dwoje 5000 na reke juz jest OK.

Gość gość
Ja jestem zdecydowany na wszystko PL,UE 20 lat bylem poza pl teraz wrocilem kupilem mieszkanie ale niewidze sensu tu mieszkac chce gdzegolwiek gdze godnie vende zarabial chociasz kocham Podkarpackie :*

Gość gość
Gosc 14 29 wiem masz 100 % racje ale na necie wszyscy czytalek jak to niezarabiaja myslalem ze ja chce tylko 2 tys netto to napewno tyle dostane a tu porazka zaluje co ja zrobilem :(

Gość gość
faktycznie na Podkarpaciu to pensje ciulowe totalnie,zaraz wszyscy stąd wyjadą i ktoś ostatni zgasi światło

Gość gość
Ale za to mamy ceny dopasowane do zarobków więc w PL jest bardzo tanio.

Gość gość
weź mnie nie osłabiaj. firma która kierowcom chciała by płacić 1,5 tysiąca to by chyba taczkami cokolwiek woziła bo na pewnie nikogo do pracy by nie znalazła.

Gość gość
Ceny dopasowane do PL NIE!!!!!!! tam gdze mieszkalem ropa byla tansza i zrobile bardzo wielki strajk transportowy a tutaj byla drozsza i nikt nic nie zrobil tam gdze mieszkalem zarabie sie 4 razy ponad tyle co tutaj na godzine extra mialem 12 euro

Gość gość
gosc 14 41 firma ,,hooter,, wilczkowice dolne 19

Gość gość
hooter ma chłodnie i miedzynarodówke, ciekawe ile placi na chlodniach

Gość gość
Mi gosc zaoferowal 1,5 tys zl jestem niedoswiadczony na C+E i to co mowie jest na 100 % prawda jesli Cie klamie to niech zdycham 100 lat i niech mam klowe codziennie o 1 kg ciezsza przysiegam na wszystko

Gość gość
odpękasz rok doswiadczenia i zmienisz albo stawke albo pracodawce chyba ze znajdziesz cos ciekawszego

Gość gość
Od wtorku zaczynam na autobús 80 zl dzen pracy 10 godzin 76,8km w obie strony daje jakis bak ropy na miesac 22 dni pracy w miesacu niewiem czy zaczac prace za te pieniadza umowa zlecenie co Ty bys zrobil na moim miejscu ???

Gość gość
wbij w googla szukam kierowcy ce podkarpackie i podzwon sobie wiekszosc che 1 rok doswiadczenia w miedzynarodowce, ale pewnie dla świeżaków też cos maja

Gość gość
Chca mi dac w bezrobotnym 20 tys zl na dzalalnosc gospodarcza niewiem czy niezaryzykuje

Gość gość
na zleceniu to raczej możesz sie pożegnać z panem z dnia na dzień zależy co masz w umowie mnie ostatnio jeden pajac wpisał w dorywacze zlecenie ze mam zakaz zatrudniania sie w firmie dla ktorej robie zlecenie przez pół roku. powiedziałem mu ze taka umowe moze se w kiblu powiesic zamiast papieru toaletowego. oczywiście mi tego nie powiedział, tylko wpisał drobnym druczkiem pod umowa jako regulamin pracy. to zalezy jak bardzo kasy potrzebujesz. ale ja bym próbował załapać doświadczenie na ce bo tam przynajmniej można zarobic

Gość gość
Nie jestem jakis bez grosza zeby nie miec na zycie ale jestem chyba pracoholikiem nic nie robiac siedzenie w domu jest dlamnie strasznym cierpieniem meka musze cos robic koniecznie bo jak bede siedzal w domu nic nie robiac mogie zeswirowac dlatego musze koniecznie miec prace ale niechce tez pracowac po UE i spac w aucie mogie pracowac w UE ale jezdzic jako kierowca lokalny i tam mieszkac

Gość gość
a jaki jezyk znasz?

Gość gość
Polski Hiszpanski i trroche Baskijski

Gość gość
no to dam ci pomysł na biznes, ale na priv pisz: zzyzioo@o2.pl

Gość gość
Ja chce tylko prace nie biznes pozatym nie ufam nikomu z neat z szacunkiem tylko i wylacznie rozmawiam sorki Przyjacielu :)

Gość gość
nie ma problemu, pisales o biznesie to wpadl mi do glowy pomysl jak znasz hiszpanski. ale nie napisze tego na ogolnodostepnym forum. nie chcesz to nie :D

Gość gość
A to dlaczego ?