Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wrocilem do PL po 20 latach nieobecnosc

Polecane posty

Gość gość

Uwazam to za porazkie to najwiekszy blad jaki zrobilem tu sie nieda zyc .Co ja zrobilem tam juz nie mogie wrocic spalilem mosty a tutaj jestem skazany na porazkie .Zaproponowano mi prace jako kierowca autobusu za dzien 80 zl 10 godzin pracy do pracy w jedna strone 38,4 km razy 2 ,,76,8 km obiecal szef dac mi troche ropy i narazie umowa zlecenie co o tym myslicie ?

Gość gość
to wielkiej kariery tam nie zrobiłeś skoro wróciłeś z niczym

Gość gość
wróciłeś z Syberii ?

Gość gość
wymyśl inną bajkę frajerze ofert dla kierowców C=E jest zatrzęsienie

Gość gość
Mam jakies oszczednosci niewielki kupilem mieszkanie przez te lata splacilem 200 tys alimentow kupilem tam sobie auto za 20 tys euro i jeszcze spotkalo mnie pewne nieszczescie ale o tym niechce Pisac mimo wszystko chce pracowac ale na milosc boska za takie grosze czy tak jest wszedzie czy tylko tak zle trafilem pozatym na kierowce samochodu ciezarowego tez mi zaproponowano 1,5tys zl i odpowiedzalnosc za auto i naczepe czy tak wyglada praca w PL ?

Gość gość
Gosc 13 24 ty debilu po pierwsze niemam praktyki na C+E po drugie niemam tu znajomosci po trzecie mieszkam w Podkarpackim tu niema lekko a po czwarte chce pracowac jako kierowca likalny

Gość gość
no to szukaj dalej, znam ten rynek i wiem ile wyciągają kierowcy. wchodzisz na strony spedycji albo na giełdy ladunków, tam na każdej znajdziesz oferty pracy - i idziesz tam gdzie masz najlepsze warunki

Gość gość
lokalnie bedziesz zarabiał mało, zwłaszcza w podkarpackim. Ja na twoim miejscu zrobiłbym sobie praktyke , akurat tyle płacą świeżakom i poszedł na tiry

Gość gość
Trzeba upaść na głowę, by wrócić do państwa, gdzie średnia płaca to 300-500 euro.

Gość gość
niedorajda życiowa nigdzie sobie nie poradzi

Gość gość
Ja tu niechce sie niczego dorobic chce tylko pracowac np 8 godzin za 2 tys netto czy ja chce tak wiele tylko tyle nic wiecej a tutaj nawet tego niechca mi dac

Gość gość
kierowcy na tirach nie zarabiaja sredniej krajowej :D

Gość gość
Dwa tysiące netto? Oszalałeś? Mało kogo stać na taki luksus.

Gość gość
Co ja zrobilem dzwonia do mnie z Niemiec bo sie oglosilem na etranspor chyba bede musial wyjechac tu sie nie da zyc jaka tu biurokracja czegos takiego nigdze nie ma ludze w niedzele chodza do koscola a to najgorsze szatany co to za kraj tu sie nie zyje tu sie wegietuje ale siadam na ten autobús moze jakos sie pouklada mi tutaj ale jestem w szoku o tym co czytalem na necie a co zobaczylem

Gość gość
Naczytałeś się platformianej propagandy - większość mediów w Polsce jest niemiecka i popiera PO - to masz. :-)

Gość gość
przestan skamlec tylko znajdz inna prace. kierowcow naprawde biorą od reki zwlaszcza w sezonie wakacyjnym kiedy jest mnostwo wycieczkowcow takze

Gość gość
Matko boska musimy zrobic rewolucje nie mamy wyjscia tu sie nie da zyc biurokracja kler kary ten kraj ma nas nasze pieniadze jestesmy niewolnikami musimy koniecznie zrobic rewolucje nie to czy chcemy czy nie musimy jestesmy na to skazani bo jeszcze troche i benda z nas brac np nerkie oko serco co jakis polityk niezechce musimy walczyc za niepodleglosc PL !!!!!!!

Gość gość
Załóż firmę w Polsce, zatrudnij pracownika i płać mu od razu 5 koła na miesiąc. Tylko zachodnie korporacje z miliardowym kapitałem stać na takie pensje. Polacy są okradanymi przez państwo biedakami.

Gość gość
O boze no to wracaj do Niemiec nie rozumiem w ogole skad pomysl powrotu do PL, wiadomo jak tu jest.

Gość gość
dobra dobra wielu pracodawców co rok stawia se nową chałupe albo kupuje auta za pół miliona a na pensje to nie łaska

Gość gość
Pracodawca dal mi 1,5 tys zl jako kierowca tira jechalem do Angli mialem palze zaczalem czytac umowe i wyczytalem ze ,,,Biore na siebie pelno odpowiedzalnosc za samocchud siodlowy i naczepe i kazdy sprzet firmy,,, matk boska jak to przeczytalem zostawilem auto na niemieckiej granicy w Rzepedzi wziolem pociag i erocilem do domu nie jestem debilem zeby za 1,5 tys zl pracowac i jeszcze brac na siebie AC auta toz to debilizm

Gość gość
W Polsce nic sie nie zmienilo nie wracajcie tu chyba ,ze na wakacje

Gość gość
Urząd Skarbowy właśnie okradł mnie z kasy. Oni traktują ludzi jak krowy dojne do utrzymywania swoich pasożytów.

Gość gość
Jestem zalamany stracilem nadzeje ze vende normalnie zyl ja tylko chce 2 tys netto nic wiecej tylko tyle oczywiscie za 8 godzin max 9 co za kraj banda zlodzei niewiem zaproponowali mi w bezrobotnym 20 tys zl na dzalalnosc gospodarcza moze wezne juz sam niewiem co zrobic jestem juz zrezygnowany

Gość gość
Pracodawca dal mi 1,5 tys zl jako kierowca tira jechalem do Angli mialem palze zaczalem czytac umowe i wyczytalem ze ,,,Biore na siebie pelno odpowiedzalnosc za samocchud siodlowy i naczepe i kazdy sprzet firmy,,, matk boska jak to przeczytalem zostawilem auto na niemieckiej granicy w Rzepedzi wziolem pociag i erocilem do domu nie jestem debilem zeby za 1,5 tys zl pracowac i jeszcze brac na siebie AC auta toz to debilizm xxxxx ale umowe podpisałeś? to dopiero jesteś debilem :D podpisać umowe i zostawic auto po drodze

Gość gość
jasne ze wez, możesz pracować jako kierowca na wlasnej dzialalności

Gość gość
etat jest najgorszą formą zarabiania pieniędzy przeznaczony dla osób bez wyobraźni i pomysłu na życie

Gość gość
Chce otworzydz dalalnosc jako TAXI kupic auto i przynajmniej utszymac sie rok na rynku za te 20 tys zl ale jeszcze sie nie zdecydowalem zobaczymy

Gość gość
Gosc 14 04 wiem to bylo debilne z mojej strony przyznaje sie zaslurzylem na kare i ja ponioslem wiecej nigdy tak wielkiego bledu

Gość gość
taxi ma teraz ciezko bo ubery dzialaja, to juz lepiej transport towarów i busika