Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Oszka to facet. Wredny małpiszon to facet. Persefona to facet.

Polecane posty

Gość gość

większosc ''gwiazd'' kobiecych na kafeterii to projekty facetów ;(

Gość gość
persefona to stara babcia 60 lat. -.

Gość gość
Oszkaa to cOOle

dobra ja spadam zjesc pizze, potem se zjaram kolejnego blancura i wracam do mojego mnicha w diablo 3 :D. Zainstalowalem sobie ostatnio windows xp na kompie i mam sims 1 double deluxe niedlugo sobie ogarne jeszcze sims on date i stara :D. SImsy to jest impreza, na ps3 mam simsy 3. Narka i milego dnia :).

Gość gość
A gggb?

Gość gość
małpa to nie facet. sama wysyłała z gościa swoją fotkę po kafe, a pieprzy że ktoś jej zapiertolił z fb. z wyglądu przypominała typową gimbusiarę, więc to na pewno była ona. :classic_cool:🖐️

Gość gość
oszkaa to facet 100% persefona to tez facet, projekt gościa ktory teraz pisze jako słowianin fnw prawik24 przemek dał się znowu zrobic w konia przez faceta udającego babe :D

Gość gość
Oszka to projekt Barłosia, tego zjepa. A co do małpiszona to właśnie, może i to baba, chui wie, ale jej zachowanie i rynsztokowe słownictwo rozsiewa wiele wątpliwości, więc się wcale nie dziwie że mówią że to facet jest. A co do gggb to mówią że to him albo zberek :classic_cool:

Gość gość
Jak Oszka może być facetem, jak wrzucała tu próbkę swojego głosu; jakieś piertolenie że właśnie pije sobie kawę i że pozdrawia forumowych prawików. To jest baba, a nie żaden Barłoś Co do Małpiszona to nie wiem, nie widziałem tej jej foty z fb, wiem że foty z fb z gościa sama sobie wrzuciła Sysia, a potem udawała że to ktoś zrobił i był wielki płacz jak przez google grafika wyszukali jej konto na fejsie. Persefona to owszem, Słowianin piszący tu kiedyś pod nickami Syn Fubu, Fubu, Fubusiowe Dziecko. GGGB - dziewczyna i nie jest to HIM

Gość gość
słowianin fnw dziś nie interesuj się zaćpany ryju bo kociej mordy dostaniesz

Gość gość
Jak Oszka może być facetem, jak wrzucała tu próbkę swojego głosu; jakieś piertolenie że właśnie pije sobie kawę i że pozdrawia forumowych prawików. x a co to za problem poprosić siostre/ kuzynke/ kolezanke itp by cos takiego powiedziala i nagrała ? to żaden dowód, podobnie jak fotki

Gość gość
Kasia Szatanistka vel Mizantropia Odraza to też projekt jakiegoś faceta.

Gość gość
gość dziś nie bądź śmieszny :D prosić o to tylko po to aby móc prowadzić babski projekt na kobiecym forum o gownie? komu by się chciało angażować w takie badziewie osoby trzecie?

Gość gość
Toi na babskim forum piszą same chłopy? O ludzie, ja sądziłam że tylko Fubu tak się wygłupia:D.

Gość gość
komu by się chciało angażować w takie badziewie osoby trzecie? x od kiedy jestes na Kafe ? bo ja tu siedze od 2009 roku i widziałam naprawde różne rzeczy, na forum uczuciowym dawno temu buszował pewien nastolatek który po 2 latach przyznał się do wielu prowokacji logując się na poszczegolne nicki :D udawał rozwódke, prostytutke, prawiczka i pare innych osob... świrów tez jest sporo, jeden z prawiczkow groził innym śmiercią (chory psychicznie) , juz nie mówie o prawiku24 który regularnie wrzuca tu fotki kazdej części ciała i Ty twierdzisz, ze komus by sie nie chcialo robić takich rzeczy w celu prowadzenia projektu ? :D:D:D

Gość gość
gość dziś ale co innego robić samemu sobie jaja i świrować, a co innego angażować osoby trzecie i narażać się na kpiny:D przecież jak ja bym był kobietą i jakiś kolega, czy brat poprosiłby mnie o robienie sobie fotek z karteczką to śmiechem bym go zabił, w odwrotnym kierunku tak samo: jakby mnie koleżanka/siostra poprosiła o coś takiego, tyko o to aby udawać faceta na jakimś durnym forum, to wyśmiałbym i kazałbym się odpieprzyć ;-) więcej wiary w ludzi, Oszka to baba, jednakże podejrzane jest to że jak się pojawiła, to nastąpił wysyp nicków Pijaków, Smakoszy, Piwoszy, Neptyków itp i zrobiło się z tego Towarzystwo Wzajemnej Adoracji, które produkowało masę tematów na kilkadziesiąt stron.