Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie macie plany na wakacje ? Polecacie jakieś miejsca w Polsce ?

Polecane posty

Gość gość

Znacie jakieś fajne jeziorko albo jakieś miejsce gdzie można fajnie spędzić wakacje ? :D I gdzie Wy się wybieracie w tym roku ;P.o

Gość gość
mojego jeziorka ci nie polece, bo jak sie nazjeżdża hałastry to mi ryby przestaną brać :classic_cool:

Gość gość
W doope na raki łapać szczupaki

Gość gość
No to ciekawie ciekawie :D.

Gość gość
my w tym roku jedziemy do Miedzyzdrojów,pierwszy raz....podobno tam ładnie,zobaczymy...zawsze jeździliśmy do Ustronia Morskiego,bardzo nam się tam podobało,ale w tym roku postawiliśmy na coś innego

Gość gość
Do miasta Namysłów (województwo opolskie)

Gość gość
Międzyzdroj***ardzo fajnie jest tam, byłam i polecam ;).

Gość gość
Polecam zwiedzanie Krakowa i okolic, szczególnie kopalni w Wieliczce. My jesteśmy zachwyceni tamtymi rejonami. Wybraliśmy się na kilka dni, wypożyczyliśmy samochód z Facar http://www.facar.com.pl/ i dalej jazda! :) Teraz planujemy zobaczyć Wrocław.

Gość Asia47
Ja zamierzam pojechac z dziecmi i mezem do szklarskiej poreby. córka znalazla liste najciekawszych miejsc w polsce, polecam. prosze, oto link :) http://pu2.pl/r/yPDebook/Najciekawsze%20miejsca%20w%20Polsce.txt

Gość irracjonalna_anna
ja w tym roku wybieram się na Maderę wraz z Wyprawami Mocy. W koncu zaznam innego rodzaju wakacji, a i pogoda w 100% pewna :)

Gość Kreedkaaa
Ja się jeszcze zastanawiam, ale też chętnie wybrałabym się nad jakieś jeziorko. Szukam noclegów na bookapart, ale nie mogę się zdecydować, gdzie jechać.

Gość gość
Do Świeradowa na dolnym śląsku :) nocujemy w hotelu Kaja :) ceny spoko, wiec te wakacje nie zrujnują naszego budżetu :) a okolica, jak i hotel- podobno przepiekne :)

Gość vanessa89
Ja byłam w tym roku w Gdańsku, bo nie mogłam sobie zbyt mocno poszaleć finansowo :) ale dzięki fajnym noclegom na bookaparcie i promocjom autokarowym mój portfel nie ucierpiał tak bardzo