Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

koleżanki z pracy wysmialy mnie na wieść że wychodzę za mąż

Polecane posty

Gość gość

Rozmawiałyśmy dzisiaj o naszych związkach. Jedna żyje w konkubinacie i jest dobrą matką dla swojej córeczki. Ma 19 lat i trzyletnią core. Druga dziewczyna w wieku 17 lat miała już dwójkę dzieci i jako jedyna w czasach liceum jej broniłam gdy śmiali się z jej wpadki . Trzecia znajoma w wieku 21 lat zwiazala się z rozwodnikiem mającym trójkę dzieci. Do dziś myślałam że są w miarę w.porzadku :o zwierzylam się że w sierpniu mam ślub a one mnie wysmialy. Powiedziały że jestem p**********a! Kto w tych czasach bierze ślub jak już to cywilny :( wiem że to głupie przejmować się takimi głupotami ale strasznie mi smutno. Później chwalily się swoimi dziećmi i pytały czy jsstem bezplodna :o ja w życiu miałam tylko jednego chłopaka mam 23 lata i jestem ze swoim narzeczonym od 3 lat. Absolutnie nie mam nic do konkubinatow!! Ale kiedy spytałam czemu nie chcą ślubu odpowiedziały : bo ciężej jest się rozwieść i nie ufamy sobie nawzajem na tyle by wiazac się na całe życie . I mam takie pytanie do was młodych dziewczyn . Jak reagują wasi znajomi na ślub konkordatowy? Też się dziwią?

Gość gość
Ale masz patologiczne koleżanki! Wiesz dlaczego Cię wyśmiały? Bo Ci ZAZDROSZCZĄ! Im nie ma czego zazdrościć, w młodym wieku rozpoczęły dorosłe życie od d**y strony, dosłownie.

Gość gość
To wcześnie te dzieci urodziły

Gość gość
Dzięki gościu

Gość gość
Odetnij się od takich ''kolezanek'', one Ci zazdroszczą normalnego życia. Rzeczywiście gówniary mają się czym szczycić, że za młody zamisat się uczyć, zmieniały pieluchy. Dobrze Ci radzę, ZMIEŃ koleżanki.

Gość gość
to ci się znajome trafiły :/ u mnie reakcje były pozytywne, poza tym wszystkie znane mi pary planują ślub. Mamy ok. 26 lat.

Gość gość
Też się wstydzę przyznać że biorę kościelny. Baby z mojej dyzurki przypielyby mi łatkę swietojobliwej. Teraz tylko cywilny albo jesteś dziwak

Gość gość
17 lat i dwójka dzieci?! Ja p*****le! Zamiast dawać d**y, mogły się uczyć, nei byłyby takie tępe. Dzieci, co z wami?

Gość gość
18:20 wiem teraz przejrzałam na oczy

Gość gość
Ja p*****le, jakie młode k***wki. Skąd Ty te koleżanki wytrzasnęłaś?

Gość gość
18:23 tez znam taka mamuske :D chodze do liceum zaocznego i mamy w klasie siedemnastoletnia dziewczyne ktora juz jest w drugiej ciazy. Podobno byla trzy razy w ciazy ale to chyba ploty. ciaze ukrywa przed rodzicami nie wiem jakim cudem bo to szósty miesiąc i jest lato. Do tego nie ma opieki lekarza bo musi miec zgode opiekuna a do tego pali na kazdej przerwie :o

Gość gość
Koleżanki odstaw, bo po prostu są nieżyczliwe i niegrzeczne, ale druga sprawa, że na 100% to nawet sobie nie wolno ufać, a już na pewno nie facetowi. Życzę szczęścia w małżeństwie, ale także rozwagi.

Gość gość
gość dziś Tragedia! Co te dzieci mają teraz w głowach?

Gość gość
kuźwa ja też znam takie patolki ciąża w wieku 15 lat :D podalbym linka ale na to jest paragraf

Gość gość
18:30 bardzo dziękuję i również życzę jak najlepiej :)

Gość gość
Mnie w gimnazjum przesladowala 15 letnia ciężarna i prowokowala zeby ja pobić : no z/a/j/e/b mi uderz cwaniaro. strasznie się jej bałam mialam 13 lat i ze strachu goraczki dostałam. na szczescie rodzice sie kapneli że coś jest nie tak. a co do tej siedemnastolatki. nie zła patola musi byc w domu skoro rodzice nie widzą że to 6 msc