Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

164cm, 69kg. czy taka dziewczyna jest skreślona u facetów?

Polecane posty

Gość gość
"czyli nie moge znalezc faceta bo jestem za gruba? to chcialam wiedziec." możesz znaleźć, ale masz o wiele mniejszy wybór potencjalnych kandydatów, część facetów może też związać się z grubą z braku laku ale taki nigdy nie będzie w pełni zadowolony, tak więc nie idź na skróty lepiej schudnij :)

Gość Przystojniaczek_29
bo zadajesz głupie pytania :P

Gość gość
a co w tym glupiego? to, że nie mogę znaleźć to było stwierdzenie. coraz mniejsze mam powodzenie, chyba czas kupic kota

Gość Przystojniaczek_29
lepiej weź jakiegoś ze schroniska bidulka :(

Gość gość
"chyba czas kupic kota" czas wziąć się za siebie i zmienić nastawienie, nie masz już 18 lat to fakt ale nadal możesz mieć powodzenie, no ale zrobisz co zechcesz

Gość gość
Napisałem ci że takie kobiety mi się podobają a ty chyba jestes po prostu głupia. Zamiast zająć się wnętrzem chcesz przyciągać opakowaniem jak każdy dzisiejszy pustak.

Gość gość
mężczyzn przyciąga się wyglądem, a wnętrzem się ich zatrzymuje

Gość gość
gość dziś mężczyzn przyciąga się wyglądem, a wnętrzem się ich zatrzymuje X Brednie. Tego typu teksty są po prostu żałosne. A najzabawniejsze jest to że żaden z moich kolegów tego nie popiera tylko kobiety non stop to powtarzają...

Gość gość
no to jesteś wyjątkiem widocznie. facet predzej podejdzie do atrakcyjnej szczuplej dziewczyny, niz do przecietnej panny z nadwagą.

Gość gość
Normalny mężczyzna prędzej podejdzie do przeciętnej dziewczyny z nadwagą która jest normalnie ubrana niż do jakiejś lali z fajką, tapetą, dupą albo cyckami na wierzchu.

Gość gość
Wcale nie jesteś bardzo gruba. Ja mam 162 i ważę 64kg, mam zgrabna pupę i biust i powodzenie u mężczyzn. Kobieta musi mieć i tu i tam. Możesz zrzucić z 5kg tak abyś weszła w rozm 38 to jest taki uniwers rozm wtedy kobieta jest w sam raz.

Gość gość
on i jego koledzy to raczej na gejostwo mi wyglądają, nie znam takich mężczyzn co by na wygląd nie zwracali uwagi

Gość gość
jesteś skreślona, niski wzrost w połączeniu z otyłością mówi, że masz wade genetyczną i jako genetyczny odpad nie powinnaś powielać swoich wadliwych genów

Gość gość
"Normalny mężczyzna prędzej podejdzie do przeciętnej dziewczyny z nadwagą która jest normalnie ubrana niż do jakiejś lali z fajką, tapetą, dupą albo cyckami na wierzchu. " no to w takim razie autorka nie powinna mieć problemu z facetami.. a jak jest naprawdę wszyscy wiemy :)

Gość gość
gość dziś on i jego koledzy to raczej na gejostwo mi wyglądają, nie znam takich mężczyzn co by na wygląd nie zwracali uwagi x Szkoda mi klawy na takiego debila :) nawet jak ci wytłumaczę to pewnie i tak to do ciebie nie dotrze bo jesteś zbyt ograniczony/ograniczona. " Nie znam " dlatego najlepsze wytłumaczenie gej :D co za debil.

Gość gość
"Normalny mężczyzna prędzej podejdzie do przeciętnej dziewczyny z nadwagą która jest normalnie ubrana niż do jakiejś lali z fajką, tapetą, dupą albo cyckami na wierzchu. " no to w takim razie autorka nie powinna mieć problemu z facetami.. a jak jest naprawdę wszyscy wiemy :) x A gdzie napisałem że dookoła siebie ma tylko normalnych mężczyzn? Teraz to przeważają "faceci" którym zależy tylko na jednym dlatego jest jak jest.

Gość gość
"Teraz to przeważają "faceci" którym zależy tylko na jednym dlatego jest jak jest. " a kiedy tacy nie przeważali według ciebie? :D

Gość gość
no to autorko nic nie rób i czekaj dalej na tego "normalnego", w czekaniu już jesteś zaprawiona więc problemu mieć nie powinnaś by poczekać jeszcze trochę :D 🖐️

Gość gość
Nie mów że ta piękność na zdjęciu to ty.

Gość gość
To ja na zdjęciu...

Gość gość
Wieszaki lubią pedaly i pedofile

Gość gość
Przecież masz świetną figurę! Zdjęcie pewnie i tak z neta :) nie jestem w stanie uwierzyć że dziewczyna z taka figurą może patrzeć na wagę. Przecież wszystko jest elegancko :D

Gość gość
Sadzac po zdjeciu autorko, masz fajny biust i biodra ni piekne wlosy. masz niestety spore uda i prawdopodobnie spory brzuch. i na tym sie skup :) ja jestem kobieta mam 30 lat, 163 cm wzrostu i waze 59-60 kg. i dla mnie to jest tak ze 2-3 kg za duzo. probuje to zrzucic ale nie tyle na wadze co w centymetrach - glownie o talie mi chodzi bo prawie jej nie mam. ja akurat mam meza ale chce byc ladna dla siebie - bo jemu sie podobam i dziwi sie ze chce schudnac. aha - co do gadania ze faceci lubia szczuplutkie - wiadomo ze sa rozni ludzie o roznych gustach. moj maz niedawno zobaczyl zdjecie mojej kolezanki na fb, jak ja na komputerze ogladalam, ona w letniej sukience do kolan, ona jest wysoka zgrabna ale bardzo szczupla. ma jakos 168-169 cm i wiem ze nosi rozmiar ubran 36 a czasem i 34. moj maz na jej widok - "o rany ale strasznie chuda!" i do mnie "Ty chyba nie chcesz byc nigdy taka?" (maz jej nie zna osobiscie) normlany faceci nie lubia chudzin aha, a wiem od kolezanki, ze kilka lat temu jej maz ogladal sie z babka noszaca rozmiar 40 ... i ja adorowal (z pracy jego). mieli przez to kryzys, kolezanka i on.

Gość gość
"normlany faceci nie lubia chudzin" no to ja jestem nienormalny i dobrze mi z tym :P

Gość babyachtebaby
Moja dziewczyna jest wyższa 169 i waży 54 -55 kg i jest szczupła ma trochę tluszczyku na brzuchu ale za to bardzo szczupłe uda i tyleczek jakoś jej nie idzie w d**e i nogi tylko w boczki ale przy 164 69 kg to lekka przesada to już otyłość jak się poznałem z moją to ważyła 49 to była lekka przesada

Gość gość
69 kg przy 164 cm to nadwaga a nie otyłość.

Gość prawictwo pospolite 152
powiem ci tak teraz ważysz 69 kg a za 10 lat moze to być 79 kg dlatego faceci unikają takich kobiet .. To kobiety z twoją wagą mają tendencje do tycia , a nie te co ważą 52 kg .. Rozumiesz mnie ? Dlatego faceci nie oglądają sie za takimi jak ty .. Bo jestes kandydatką do pogorszenia swojego stanu

Gość gość
zdjecie jest moje. wiem, masz rację, tego sie własnie boję....