Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

164cm, 69kg. czy taka dziewczyna jest skreślona u facetów?

Polecane posty

Gość gość

mam 27 lat...

Gość gość
Ze swoją głupotą to nawet nie masz co szukać jakiegoś inteligentnego, bo po prostu każdy ucieknie.

Gość gość
schudnij 15 kilo to zostaniesz odkreślona

Gość gość
skad wiesz ze jestem glupia?

Gość gość
bo tylko głupi jest w stanie się tak zapuścić

Gość gość
czyli jest az tak zle? a co maja powiedziec osoby 80+?

Gość gość
a jaki problem by schudnąć? poczytaj o tym, zainteresuj się zdrowym żywieniem, a także zastanów się dlaczego ciągnie cię do jedzenia, depresja zajadanie problemów? do tego ruch którego zapewne nie lubisz ale stopniowo da się do wszystkiego przyzwyczaić, byle nie robić wszystkiego na hurra, stopniowo powoli ale konsekwentnie, jesteś jeszcze w miarę młoda więc możesz się wziąć za siebie, z upływającym czasem będzie coraz gorzej

Gość gość
Bo tu chodzi o charakter. Ja ważyłam 50 kg przy 164 cm, co z tego jak byłam niesmiała.

Gość gość
Wrecz przeciwnie! Zadbaj o siebie, badz usmiechnieta, miej ladne wlosy - to wystarczy. Wiekszosc facetow lubi takie kobietki jak ty: KOBIECE.

Gość gość
Takie mi sie właśnie podobają a nie jakieś wieszaki :)

Gość gość
wcale się nie objadam, a od kilku miesięcy jestem na diecie wegańskiej. Jako nastolatka byłam szczupła, ważyłam własnie ok 55kg, przytyłam ok 23roku zyciu i waga mi ciągle skakała, chudłam, tyłam, aż doszło do wagi 75kg, wiec i tak jest teraz nie najgorzej. może to mieć związek z moją chorobą -hashimoto, ale nie będę wszystkiego walać na chorobę. Ćwiczylam kilka razy w tygodniu przez ponad rok, efektów zero. poza tym nie chcę odkładać poznanie kogoś aż schudnę, bo może nigdy nie schudnę. zapytałam tylko czy są jacyś w miarę normalni faceci, dla których taka waga nie jest przeszkodą? poza tym jestem zadbana, mam ciemnie, lśniące włosy do pasa, lubię się malować, ubieram się skromnie raczej. nie wiem czy jestem ladna, nie mnie to oceniać.

Gość prawictwo pospolite 152
tak , jesteś skreślona jakby ważyła 58 kg to bym dał szansę takiej , ale 69 kg to jednak przegięcie .. Raczej nie byłbym zainteresowany

Gość Przystojniaczek_29
pewnie masz szanse na jakiegoś faceta 100kg :P ja jako facet który waży 68 kg raczej bym się nie zdecydował :P

Gość gość
facet ktory wazy 68 kg mnie równiez nie interesuje

Gość Iczi
No co Ty ? Masz wszystko w porzadku . Nie sluchaj tych rad . O wage ciala trzeba dbac . Jak dobrze sie czujesz to wszystko w porzadku. wIESZ , ZE UTYC TO ZADEN PROBLEM . Pilnuj wagi i zycze szczescia i zdrowia

Gość gość
W twoim wieku to normalna waga. Ja jak wazylam mniej to bylam chudzina,az mi wstyd bylo,ciagle ktos sie pytal cz na cos choruje.

Gość Przystojniaczek_29
jakiś starszy Pan z Brzyszkiem napewno cię pokocha :*

Gość gość
Nie słuchaj głupków, którzy już Cię skreslają chociaż wcale Ciebie nie znają. Jakoś ja widuję pary gdzie kobieta jest krągłych kształtów, miłość nie patrzy na wagę.

Gość gość
Ja jestem jeszcze grubsza bo ważę 76kg przy 165 a na powodzenie nie narzekam :D

Gość gość
jak ty to robisz? na mnie faceci nie zwracaja uwagi na codzien. czasami na imprezach ale tez bez szału.

Gość gość
W sumie to nic nie robię, jestem sobą. Dużo się uśmiecham. Umiem zażartować. Ważny jest też dobór stroju do figury, czasmi pomoże ukryć to i owo :)

Gość gość
nie słuchaj tych kłamliwych pseudo rad że faceci lubią krągłości to tylko tłumaczenie własnego lenistwa, faceci uwielbiają szczuplutkie laski takie wzrost w kilogramach minus 15-20kg w zależności od wysokości, takie zawsze mają ogromne powodzenie, istnieją oczywiście też tacy faceci co lubią jak tłuszcz się wylewa spod ubrania i pot cieknie po ciele ale to zdecydowana mniejszość i podchodzi pod niezdrowy fetysz

Gość gość
poza tym szczupłe laski też mają krągłości, nie ma nic lepszego niż delikatnie zarysowana jędrna pupcia szczuplutkiej dziewczyny :)

Gość gość
czyli nie moge znalezc faceta bo jestem za gruba? to chcialam wiedziec.

Gość Paweu_27
dokładnie chyba sobie zaraz zwale pod jakąś szczupłą laseczke.

Gość Przystojniaczek_29
a no i do tego nie wydajesz się za mądra :P