Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość arianna

Czy warto być nadal z mężem który zakochał się w innej kobiecie?

Polecane posty

Gość gość
Zachęcam do skorzystania w tej sprawie z wróżby i porady mojej wrózki Sofii. Jest świetna i na pewno Ci pomoże. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
Zniechęcam w tej sprawie do skorzystania z wróżby i porady tarocistki Sofii.

Gość gość
Jakoś nie wierzę że jej nie przeleciał...

Gość gość
jak się zakochal to i się odkocha

Gość gość
pewnie bylas beznadziejna w lozku, bo inaczej by nie odszedl, doedukuj sie dla nastepnego

Gość gość
Każde małżeństwo przechodzi kryzysy. Gdyby ją jeszcze kochał, to by od Ciebie już dawno odszedł. On się zauroczył, a to mija. Odpuść mu tę sprawę, bo to była jego czasowa zaćma. Kochajcie się i dbacie o siebie. Więcej czułości, rozmów, chwil tylko we dwoje. Pozdrawiam. Napisała męźatka.

Gość wiem cos o tym i owym
20:11 - swieta racja. w dlugoletnich zwiazkach, gdy ludzie juz nie sa zauroczeni soba, bo zauroczenie to zwykle zacma trwajaca do 2-3 lat, czesto zdarzaja sie zauroczenia pozazwiazkowe. wazne, by dla takiego zauroczenia nie rezygnowac z milosci i calego zycia z partnerem. to sie po prostu zdarza i jak sie komus nie zdarzy, to po prostu dlatego, ze nie mial okazji ;)

Gość gość
Dokładnie. Sama miałam taką krótką zaćmę, mimo, iż mąż jest miłością mego życia.

ja tez i po tym widze, ze nie ma z czego robic paniki ;)

Gość gość arianna
Piszecie że tak się zdarza. OK. Ale mąż przyznał że gdyby wtedy odwzajemniła jego uczucia to by mnie zostawił. Minęły trzy lata i nadal czuję że ona jest między nami.Teraz nie mają kontaktu ale kto mi zagwarantuje że kiedy ona się do niego odezwie to uczucia nie odżyją?

Gość gość
gdyby wtedy odwzajemniła jego uczucia to by mnie zostawił. X Chyba żartujesz?!

mimo wszystko, wtedy bylo wtedy, a teraz jest teraz. moze by cie zostawil po to tylko, by potem zalowac? mam nadzieje, ze teraz masz szczere porozumienie z mezem i mozesz z nim doglebnie o tej sytuacji rozmawiac, by tylko to ci pomoze zrozumiec i wyposrodkowac, na ile on jest pewny uczuc do ciebie, a na ile odszedlby, jakby tamta powrocila. powiem ci, ze gdy mi sie przydarzlo takie zauroczenie, co dziala jak zacma, tez rozmyslalam o zostawieniu meza, bo czlowiek jest wtedy jak pod narkotykiem. ale na szczescie przez caly czas pamietalam, ze moge burzyc wieloletniej milosci i inwestycji zyciowej dla zwariowanego zakochania, co spadlo na mnie znienacka.

Gość gość arianna
Tak szczerze to żałuję że wtedy mi nie wszystkim nie powiedział. Na pewno nie stałabym na drodze do jego szczęścia.

Gość gość
współczuje Ci bardzo autorko, też mam męża i dziecko, gdybym się dowiedziała, że zakochał się w innej nie sądzę, że bym to przełknęła, ludzie potrafią wiele znieść dla dobra rodziny, bo są dzieci, ale czy warto marnować sobie życie i czuć się cały czas upokorzona? Bo to upokarzające jeśli akceptuje się bycie z takim mężczyzną, który kocha inną. Życzę dużo siły, na pewno podejmiesz najlepszą dla siebie decyzję co dalej, patrz na swoje szczęście

Gość gość
Autorko...drążysz. Nie wiem, czy "czujesz", czy teź ta sprawa siedzi tylko w Twojej głowie, i nie możesz jej pozwolić uschnąć. Minęły 3 lata...Ty jesteś w innym punkcie życia, Twój mąź, i tamta też. Nie oceniaj się nisko, jako druga , bo tamta NIE zarządza Waszym życiem i związkiem. Po to jesteś żoną, kobietą i partnerką swego męźa, byś sama stawiała się na pierwszym planie, bys dbała o odświeźanie uczuć w Waszym małżeństwie, o atrakcyjność, o harmonię i dobry seks. O spontan. I nie chodzi nawet o seksi bieliznę, czy o wymyślone pozycje, ale o zlapaniu męża za tyłek w kuchni przy robieniu kawy, o pokazaniu, ze masz na niego chęć. Oczywiscie nie czas i pora, ale takie intencje i akcje są ważnymi sygnałami dla męża/partnera. Mężczyźni są zazwyczaj wygodni. Jak mają fajną, chętną, pogodną żonę, to nie szukają przygód. Nawet zauroczenia im mijają, bo...to tyle zamieszania:) Pozdrawiam:)

Gość gość
bys dbała o odświeźanie uczuć X Akurat w tym wypadku, to ON powinien stawać na rzęsach, zeby odświeżyć uczucia. Powiedział jej, że gdyby tamta byłą chętna zostawiłby ją, jesli był w stanie zrobić coś takiego, to oznacza, że on ją kochał, a może nadal kocha, to nie było TYLKO zauroczenie. On zostawiłby swoją rodzinę dla innej kobiety. Umniejszacie jego uczucia, to nie było tygodniowe zauroczenie inną kobietą i może dalej nie jest.

Gość gość
Facet zakochany jest do tego zdolny.. We mnie sie kiedyś zakochał z wzajemnością ..i to ja schłodziłam ta znajomosc . Do dziś patrzy we mnie jak w obrazek Jego zona, mimo ze jest wykształcona to w jego oczach jest matką jego dzieci, super matka i gospodynia .. ale nie ma w niej Nic, co mogłoby działać na jego męskość. Nie jest urodziwa, swoje Ja- opiera na wykształceniu . To troche za malo. Pamiętajcie kobiety ze bycie matka nie powinno przekreslac mezczyzny bo wtedy moze znaleźć sie taka, ktora bedzie przede wszystkim kobieta..której wasz mąż przypadadnie do gustu.

Gość gość
Gdyby. Słowo klucz. Gdyby znany aktor/piosenkarz/prezenter odwzajemnił moje uczucia, to odeszlabym od męza:):) No puknijcie się! Facet bujał w swoich fantazjach i tyle. GDYBY chciał naprawdę odejść, to by to zrobił, GDYBY chciał zdradzić, to by zdradził. Ale nie odszedł, nie zdradził, jest dla niego nadzieja. :) Dlatego albo Autorka odpuści od razu, albo niech się rozstaną, bo zadręczy i siebie i jego. Dlatego piszę o odswiezaniu uczuć przez Autorkę, bo normalni faceci ( poza roochaczami) są przyzwoici i moralni. Do niczego nie doszło, koniec , amen. Jej mąż nie będzie teraz chodził we wlosiennicy do końca życia. Nawet karą więzienia się kiedyś kończy.:) Dlatego jak Autorka nie umie/nie potrafi zresetować przeszłości dla wspólnego dobra, to niech sobie da spokój z małżeństwem. To robota nie dla mięczków.

Gość gość
Wybacz i zapomnij albo go zostaw.Inaczej zmienisz wasze życie w piekło.

Gość gość
Nie odszedł, nie zdradził ale czy nadal kocha żonę czy po prostu zabrakło mu odwagi ???

Gość gość
Ale nie odszedł, nie zdradził, X Tylko dlatego, że ta druga nie chciała. Następnym razem trafi się taka, która będzie chętna. Bardzo możliwe, że jest z Autorką, bo tamta go nie chce, lepiej jest być z kimś, niż samemu.

Gość gość
Dramatyzujecie. Jak wraca do domu to wszystko ok.

Gość gość
zawsze możesz skorzystać z agencji detektywistycznej którzy specjalizują sie w badaniu zdrady. Moja koleżanka korzystała z oferty sprawdzwiernosc pl i do dzisiaj twierdzi że nie żaluje dlatego ze okazało się że to wszystko to tylko jej blędne skojarzenia a mąż jej nie zdradzał :)

Gość gość
Nie warto.Zdrajca zawsze będzie zdrajcą.

Gość gość
Zgadzam się.

Gość gość
Ale te baby są naiwne. Jak kocha inną to po co z nim jesteś?

Gość gość
żebyś miała ściero zagadkę :D