Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziwna rzecz której nie pojmuję

Polecane posty

Gość gość

Od niedawna jestem kierowniczką robót w firmie budowlanej i obserwując robotników zauważyłam bardzo dziwną osobę, zbrojarza Marcina. On wydaje się niesamowicie powolny, on nawet mówi jakby w zwolnionym tempie. A efekty jego pracy są dokładnie przeciwne! Nikt inny tak szybko jak on nie potrafi zrobić. Dosłownie ustawiam z nim drugiego, pracują obok siebie robiąc dokładnie to samo. Marcin porusza się jak w zwolnionym tempie ten drugi bardzo szybko i sprawnie a zostaje w tyle! Już to tyle razy widziałam i nic nie rozumiem, no nie pojmuję! To jest jakiś matrix! Nie wiem jak to opisać bo to jest coś niesamowitego, jest wolny jak żółw a szybszy od innych. Jeszcze do tego jego wykonanie jest najlepsze. Jak obserwuję osobno jego i osobno innych to wydaje się że on nie nadaje się, za wolny za słaby no nie do niczego on jest a mniej czasu jemu wykonanie pracy zajmuje i lepiej zrobione! Jakiś błąd w matrixie! Nie rozumiem tego :O

Gość gość
Nie ma z kim popisać. To pa

Słyszałaś takie powiedzenie co nagle to po diable...? Ten powolny pracownik robi powoli ale dokładnie dlatego zrobi solidnie i szybko nie musi poprawiać itp.:)

Sama to zauważyłam czasami jak chcę zrobić kilka rzeczy naraz i szybko to nic nie wychodzi bo trzeba się skupić na jednej rzeczy...