Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Muszę uspać swojego psa bo mam małe dziecko :(Serce się kraje ale nie mam wyboru

Polecane posty

Gość gość

Nikitka ma 7 lat, była z nami od maleńkości. Nie mogę jej oddać nikomu bo się przywiązała do nas. Jestem w kropce. We wtorek jedziemy na zabieg. Na jutro wzięłam wolne i spędze z Nikitką cały dzień. Chodzimy na spacery, głaszcze ją ale oczy łzawią.

Gość gość
Trzeba był wcześnie pomysleć, idiotko. Robisz psu krzywdę, nienormalna.

Gość gość
To musi być provo bo takie potwory nie istnieją. Dzisiaj przytula głaszcze wyprowadza na spacerek a jutro zabije.

Gość gość
Czemu musisz uśpić? Jesteś w ciazy czy juz urodziłaś?

Gość gość
Co Ci pies przeszkadza przy dziecku?

Gość gość
Co pies Ci przeszkadza przy dziecku?

Gość gość
Dokładnie co Ci pies przeszkadza? Jak dziecko nie bedzie takie jak sobie ubzdurasz to tez je uśpisz?

Gość gość
Mała ma uczulenie na sierść więc nie mam wyboru...

Gość gość
Prowo, nikt nie uśpi zdrowego psa. Jest to prawnie zabronione.

Gość gość
Też mam nadzieje ze to prowo. Jakim trzeba by było być potworem żeby coś takiego zrobić. Sama wychowałam dwoje dzieci i psa nie uspilam.

Gość gość
To prowokacja ca pełno tu o psach .

Gość gość
Niestety ale wystarczy dać w łapę weterynarzowi i uśpią psa. Przecież sekcji nikt nie zrobi. Mój teść weterzynarz już wiele razy tak usypiał więc wiem o czym pisze.

Gość gość
Jestes okrutna i zla. Wcale nie musisz uśpić psa, mozesz ja oddac rodzicom, rodzinie, komus ze znajomych lub nawet dac ogloszenie w ktorym opiszesz sytuacje, zawsze znajdzie sie jakis dobry czlowiek, moze np. starszy, ktory jest samotny. Mozesz mu pomoc w utrzymaniu psa, jesli chcesz byc "dobra", a nie pisac o lzach a potem z zimna krwa mordowac zwierzaka.

Gość gość
Nie chcę oddać...nie mogę...Myśl o tym że Nikitka tęskni za nami jest nie do zniesienia. Leży teraz ze mną ,patrzy się na mnie ufnie. Nie dam rady jutro pojechać .....Może mame wyślę.

Oczywiście, że możesz oddać komukolwiek. Lepsze to niż zabicie. Pomijając, że nie wiem co ma piernik do wiatraka. Co szkodzi pies przy małym dziecku? Moi dziadkowie mieli psa od szczeniaka, najpierw umarł dziadek, niedawno babcia, pies ma ok. 10 lat i każdy się zastanawiał co z nim będzie, bo nikt z rodziny nie mógł go wziąć do siebie, ale nikomu nie przyszło nawet na chwilę do głowy, żeby go uśpić bo jest stary i się już i tak nie zaaklimatyzuje Na szczęście sąsiadka babci wzięła go do siebie .

Przecież to jest chore. mam psa 7 lat, pojawia się dziecko uczulone na sierść i bach: psa zabiję. A co to jest? Zabawka, która nagle przeszkadza i trzeba się jej pozbyć? Myślisz, że jak zawieziesz psa na uśpienie, to to zwierzę nie będzie czuło co Ty robisz?

Czytajac twoje wypowiedzi to powiem tak: Pare lat temu bylo glosno o dwoch sprawcach ktorzy zabawili sie w ten sposob: przywiazali psa sznurem za glowe i ciagneli jego samochodem zecaz glowe mu urwalo. I na dodatek nagrali filmik i rozpowszechnili go na You Tube, nie wiem czy o tym slyszalas , ale to jest prawda bo nawet kafeteriusze podpisali petycje zeby ich ukarac. Powiem ci ze jestes taka sama osoba ja ci co ich opisalam Zal mi tego psiaka tylko

Gość gość
Uspać?Zamiast dawać w łapę weterynarzowi kup sobie słownik tępaku.

Gość gość
Moim zdaniem decyzja autorki o uśpieniu psa jest oczywista i naturalna. I nie ma powodu się denerwować, bo zwierzę nie będzie cierpiało, ani się denerwowało. Weterynarz wstrzyknie mu przedawkowaną narkozę. 10-15 minut i będzie po wszystkim :) Pies odejdzie w spokoju do krainy wiecznych łowów. Później najlepiej zakopać go w lesie.

Gość gość
Teeee prowokatorka na uspanie masz jechać we wtorek a nie jutro:P no chyba że jutro usypiasz siebie.

Gość gość
Lykacie te prowokacje jak bociany zaby . No ale gratuluje autorce , kilka idiotek pewnie sie poplakalo nad biednym pieskiem hahaha

Gość gość
Chcesz uśpić psa, bo dziecko ma alergię? J*******a? Wystarczy komuś oddać, uwierz, pies szybko o was zapomni i przywiąże się do nowych właścicieli. Znam masę takich przypadków, kiedy ludzie musieli oddać psa, nikt nie usypiał.

Gość gość
0/10