Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kanadyjski spamer w akcji

Polecane posty

Gość gość

gość dziś [12:30] Piotruś nowy w mieście podaj prosze @ i w prawdziwym życiu rozdepczesz nas jeszcze dzisiaj jak tylko będziesz chciał. Broniłeś i bronisz szmaciocha który z orandża tak poszedł po bandzie że napisał jak doprowadzi do samobójstwa S.W. i owa osieroci dzieci (zaraz ci wkleje jego wyczyny) Są pewne granice chłopie. Jestem spokojny nie obrażam cie i nie wnikam jak Detektyw ci jazde robi. Chodż Piotrusiu do reala ładnie prosze, a na wyczyny fridy jak niszczyła tematy Wilka przymykam wspaniałomyślnie oko. Ewentualnie przyznajecie sie do wszystkiego, przeprosicie za sk**wуsyństwa jako zaczernieni z loginów stałych i zamykamy temat naprawde, a wy będziecie sobie dalej beztrosko hasać. Przemyśl to. usmiech.gif

Gość gość
Kreska to Koke, mówię wam.

Nie wiadomo czy spamer, czy nie, bo nikt go za palucha klikającego nie złapał, ale przynajmniej prowokuje sytuacje gdzie inni zrzucają szatki ogłady i piórka barwne, które przywarły im do niebieskiego grzbietu :D

Gość gość
gość dziś Widmo Koke Kreska ma multum nicków. Broni Słodkiej , Imperium i Want bo z nimi byl na priv pod innymi nickami. pechowiec.gif

Gość gość
Pisząc krótko- cokolwiek zrobi i tak jest zayefajnyD

Czy to ważne, czy jest fajny? Ważne, że bywa skuteczny

Gość gość
gość dziś Ajgor-Want Lalkarz-Kobieta z Wachlarzem Koke, Widmo -Slodko Winna X Teraz pisze z Petrova bo się programów naogladał :-I

Gość gość
Skuteczny w czym? W przypiertalaniu sie do kolejnych facetow i slodzeniu co glupszym uzytkowniczkom forum? W wymyslaniu sobie urojonych krzywd i spiskow? Ja prdl:D:D

Nie martw się, kto ma mieć dystans, to go ma ;)

Gość gość
Najwiecej dystansu ma Widmo:D Tak Gia, jak zwykle masz racje.

Gość gość
gość 2015.09.26 gość dziś 17:24 Po mojemu jego ogólna świadomość jest raczej znikoma widać prostotę w budowaniu zdań które zawierają równie proste myślenie ubliżenia czy intryganctwo to nie powód do dumy.Ludzie zaślepieni zazdrością działają jak pijani. x http://f.kafeteria.pl/temat/f8/piesc-mnie-slo wami-p_5976031/5 x Koksu czemu z gościa?Moja świadomosć jest spoko .

gość dziś Najwiecej dystansu ma Widmosmiech.gif Tak Gia, jak zwykle masz racje. ggg A to o Widmie/dmo/dmie/ jest temat ? uaaa

Gość gość
PetrovD Jednostajnie spokojnie tak jak jedziesz utrzymuj stan i widać jak ich boli. A ja sie zajme resztą. ;) Będą Cie wyciągać na luźne tematy aby uchronić karuzele żeby tam nie pisać. Zaboli ich wklejanie ich własnych hejterskich produkcji na ICH karuzeli. A na koniec puści sie foty i priwy jak walili nieletnie dzieci i to będzie ostatni gwóźdź do ich trumny. Patrz na ich reakcje. ;)

Gość gość
A na koniec puści sie foty i priwy jak walili nieletnie dzieci i to będzie ostatni gwóźdź do ich trumny. Patrz na ich reakcje X Tu piszą nieletnie a te sk****ysyny dobrze o tym wiedzą. I bzykają takie dziunie pisząc z nimi na privach

Gość gość
Tylko dlaczego Petrov nie czepia sie Koke??? Ten też rżnie małolaty

Petroff fejmi w Kaferiooowieee.... ale niektórzy nie potrafią go olać :D