Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Eutanazja a szatan

Polecane posty

Gość gość

Za eutanazją chyba rzeczywiście stoi szatan.Zaczyna się ona od całkiem niezle brzmiących haseł takich jak ulżenie w cierpieniu.Natomiast ludzie niech pomyślą,że tak szlachetnie brzmiały wszystkie lewicowe postulaty.Ja nie mogę się oprzeć wrażeniu,że to zmierza w kierunku uczynienia z niej standardowej usługi i ludzie zaczną robić łaskę,że żyją.

Gość gość
przestań p******ic oszołomie i wez leki ! dlaczego nie bierzesz jak lekarz kazał tylko piertolisz ? dlaczego ?!

Gość gość
no bo Polske trzeba wyludnic dla narodu wybranego.mlodzi won za granice no i trzeba cos ze starymi zrobic

Gość gość
większość lewicowych próby naprawiania świata zmierza w tym kierunku,nawet jak ich założenia są szlachetne i miały jakieś dobre intencje,to ideał ich realizacji to pola śmierci w Kambodży za czasów Pol Pota,chyba z postulatami lewicy obyczajowej będzie podobnie,w Belgii zrobiono eutanazję skazanemu na dożywocie,albo kobiecie z przewlekłą depresją,to nie jest jakieś science fiction,jak za pięćdziesiąt lat będą jezdzić po krajach eutanazyjne busy

Gość gość
a jaką ewolucję przeszły poglądy o aborcji,zgadzam się,można się kłócić czy embrion zasługuje na ochronę jak człowiek,natomiast uderzyła mnie w Zmiennikach scena w której Alfons nie wyobrażał sobie aborcji sześciomiesięcznego płodu u prostytutki,natomiast są obecnie są kraje jak np. Wielka Brytania czy USA to standardowy zabieg