Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Festus

poproszę o wyliczankę, z jakiego powodu facet oberwie od kobiety

Polecane posty

Gość Festus

tak zwanego 'plaskacza' w twarz, czyli po ryju : - podam przykłady czy za dotykanie kolana kobiety na pierwszej randce , a może za delikatne dotknięcie kuperka , więc za jakie przewinienia kobieta nie opierdziela się i z prawej albo z lewej piąchy lub otwartej kładzie faceta na deski ?

Gość gość
Za wielokrotne oszustwo i upokorzenie

Gość gość
Po prostu o to poproś -.-

Gość Festus
gość dziś Za wielokrotne oszustwo i upokorzenie xxx tak z ciekawości zapytam, co ten 'gostek' zmalował i jak oszukał i upokorzył ?

Ja tylko raz dostałem plaskacza od dziewczyny chyba w podstawówce. A parę lat później mówiła jakie to mam świetne ciało ale ona była nie w moim guście.

Gość gość
Prowokatorka ze zlodziejem po to by okrasc frajera np w kasynie.Czesty sposob na wyrwanie kady bo" świadków mają".Piwo i psychotropy daje maly a ona wali goscia a gdy on oddaje jest oskarzany o napaść.Typowa sądowa afera nie do wygrania.Gdy ona napada na mezczyzne,który nie oddaje to ona ma problem pod warunkiem,że wiadomo kti to zrobił.W tym problem,że nikt środowiska przestepczego nie powie i nie pojdzie do sądu wydać kolesi,ale gdyby wiedzieli,że na tym zarobią to będą szantażować.Patologiczny wymiar sprawiedliwisci nie uwzglednia takich przypadków jako zły cel srodowisk przestepczych.Na czole nie pisze "Jestem złodziejem","Jestem ku...a",itd.Pod ochroną są tw statuty i w tym problem

Gość gość
Do Festus: Dużo by pisać, ale nie chciałbyś chyba komuś pomagać, wspierać, poręczyć za niego, a on zrobiłby z Ciebie kompletnego kretyna?

Gość Festus
'Prowokatorka ze zlodziejem po to by okrasc frajera np w kasynie' xxx moCny przypadek i prawnie ręce und nogi i kolana opadają na glebę a polskie prawo nie działa z powodu braku prawa , świetny przykład !

Gość gość
Dałam z liścia byłemu facetowi. Nie żałuję tego, bo nie zniosę leserstwa i żerowania na koszt innych.

Gość gość
Ja mojemu byłemu strzeliłam z liścia i wylałam piwo na głowę przy jego kumplach. Bo mnie zdradził.

Gość gość
Sterowanie innymi ludźmi dzisiaj jest po to by nie siedziec za czyny a siedzieć idzie niekarany lub ma zawieche.Współpraca psychopaty bandyty to standardy w świecie przestępców.Dlatego giną mlode kobiety bo np nie placi za psychotropy lub inne dlugi.Wtedy taka pracuje dla srodowisk przestępczych dokonując przerazajacych rzeczy i przerażające rzeczy są dokonywane na ow wymienionej osobie.Prawo polskie jest bez instrumentow wywiadu o czystych intencjach.Interes sądowy polega na tym ,że diler narkotykowy jest im potrzebny bo generuje patologie.Przypadek taki oznacza Nowa formę patoligii w wywiarach sprawiedluwosci.Symbioza patoligiczna.Tak samo jest z policją.Generowanie bandycyzmu to zwiekszenie srodkow na policje.Z tego żyją dawni bolszewicy,ktorzy byli mlicjantami a teraz policjantami ich dzieci czesto pokoleniowo byc moze Ss dawni itp.Brak słów i sluszny temat do omowienia w sejmie jako potwarz ministrowi sprawiedliwosci

Gość gość
gość dziś Prowokatorka ze zlodziejem po to by okrasc frajera np w kasynie. xxxxx Z ciebie też niezła patola, że po kasynach się włóczysz. Przecież wiadomo, co za element tam się kręci.

Gość Festus
gość dziś gość dziś Prowokatorka ze zlodziejem po to by okrasc frajera np w kasynie. xxxxx Z ciebie też niezła patola, że po kasynach się włóczysz. Przecież wiadomo, co za element tam się kręci. xxx Jeżeli jesteś tak zwaną 'modką' tego forum i takie głupie komentarze wstawiasz pod tekstem to oznacza, że zupełnie nie znasz życia , nie wiem tego , być może jesteś psychologiem ale tylko na papierze albo panienką złapaną z ulicy aby 'modką' była tego forum , wiem, ten temat Ciebie przerasta , nie rozumiesz tego a temat jest na serio, temat dla dziennikarzy i prawników , przeczytaj jeszcze raz ten tekst : 'gość dziś Sterowanie innymi ludźmi dzisiaj jest po to by nie siedzieć za czyny a siedzieć idzie niekarany lub ma zawieche .Współpraca psychopaty bandyty to standardy w świecie przestępców. Dlatego giną młode kobiety bo np. nie płaci za psychotropy lub inne długi. Wtedy taka pracuje dla środowisk przestępczych dokonując przerażających rzeczy i przerażające rzeczy są dokonywane na owej wymienionej osobie. Prawo polskie jest bez instrumentów wywiadu o czystych intencjach. Interes sądowy polega na tym ,że diler narkotykowy jest im potrzebny bo generuje patologie . Przypadek taki oznacza Nowa formę patologii w wymiarach sprawiedliwości. Symbioza patologiczna. Tak samo jest z policją. Generowanie bandytyzmu to zwiększenie środków na policje. Z tego żyją dawni bolszewicy, którzy byli milicjantami a teraz policjantami ich dzieci często pokoleniowo być może SS dawni itp. . Brak słów i słuszny temat do omówienia w sejmie jako potwarz ministrowi sprawiedliwości

Gość gość
Festus dziś Nie znam życia, bo nie chodzę do miejsc, które przyzwoici ludzie omijają szerokim łukiem? Takiego życia wolę nie znać. A jeśli rzeczywiście uważasz głupotę (tj. chodzenie do kasyn i zadawanie się z naćpanymi prostytutkami) za poważny temat dla dziennikarzy i prawników, to dlaczego nie pójdziesz do nich , tylko piszesz o tym na forum dla kobiet?

Gość gość
To przypadek bo pracuje tam znajoma 12 godzin z przerwą 12 godzin i zajrzalem o co tam chodzi,ze taki wyzysk jest.Uzaleznione kobiety sa tam zatrudniane i mnie to zaskoczyło.Dostają psychotropy dlatego się godzą na wszystko, byl pierwszy raz dlatego nie rozpoznany jako klijent.Bandycyzm za zamknietymi drzwiami.Dotyczy sytuacja kumpla .Na fakrach.

Gość prawictwo pospolite 152
ja nie dostałem nigdy od dziewczyny , raz tylko mnie jedna straszyła , że mi w jaja zbije

Gość prawictwo pospolite 152
ja nie dostałem nigdy od dziewczyny , raz tylko mnie jedna straszyła , że mi jaja zbije

Gość gość
Fokuss.Zaczepi cie kurier tak ,że bedziesz osksrzony o co on chce,bo mają pieniądze i ,,swiadkow,, .Nie bedziesz pan miał szans.Naiwność panie foccuss

Gość gość
Kasyna niby są dla ludzi ale tam są glownie karani i w tym problem dlatego omijamy łukiem.Ale czy wolno im handlowac psychotropami?Wiecie jak to sie odbywa?Automaty sa ur*******ne pilotem,gdby kontrola weszła to automaty są wyłączone.Kurier taksowkarz przywozi kobiete kurierke w nocy z jedną działką.Błąd w ustawie to ta nieszczesna jedna działka.Skandal bo gdzieś przeciez ktoś ma kilogram albo kilka ciał kobiet poszukiwanych zalanych czy zacpanych na umur