Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niczym wulkan.

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem czy ten temat tutaj pasuje ale czemu nie.. Do sedna. Poznałam kogoś kto mnie zauroczył, mimo czasu jakiego sie znamy i tego ze nigdy nie bedzie nam dane byc razem- on , działa na mnie wciąż,całym sobą. Moje libido jest na b.wysokim poziomie :) Nigdy wcześniej nie byłam tak namiętna i chętna na przyjemności:) To normalne?

Gość gość
ja też poznałam kiedyś kogoś i nie jesteśmy razem ale działa na mnie i wcale niechce przyjemności z kimś innym, tyko on może mnie dotykać.

Gość gość
18.34 czesc. Fajnie ze jest ktos to odczuwa podobnie. Zastanawiam się czy jest to wynikiem zakochania? Znam go od 3 lat, chemia podobno utrzymuje się do 2 lat. Ja na takim haju w zyciu nie bylam :) , duzo fantazjuje .. często mam ochotę na pieszczoty. Nie sądziłam nawet ze mam takie libido. Czy takie rzeczy :-D w życiu zdarzają sie często? Czy związki w których jest taka chemia sa bardziej trwale? Czy to możliwe aby takie silne emocje wytwarzal zakazany owoc.. ? Czy ten owoc będzie najslodszym ze wszystkich??

Gość gość
a dlaczego nigdy nie będziecie razem ci.pciu?

Gość gość
libido od braku w********** knu.rze, coś cię dziwi

Gość gość
Bo zakazany = żonaty. I wiem że jeśli zechce będzie moj. Tylko czy warto?

Gość gość
bu :-/

Gość gość
On cię nie zechce to porządny facet. Możesz sobie wulkanić w marzeniach 💤

Gość gość
weź s*******laj gościu powyżej. jemu tylko panie z roksy i stara zostały. zmienił się z wyglądu na gorsze, a charakter bez zmian zj****y. już nie ma nic oprócz przyzwyczajenia. nasza kobyla została już zajezdzona i to przez internety się dało? da się? pewnie że się da.