Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

milutka19

ABDL, pieluszki

Polecane posty

Hej! Chciałabym poznać fanów tematyki ABDL. Czy są tu jakieś osoby, które podnieca noszenie pieluszki lub oglądanie osób, które to robią? Chętnie poznam kogoś, kto też się tym interesuje. Hejterom dziękuję i radzę poszukać innego posta do krytyki. każdy ma jakieś zboczenie.

Gość diap1
milutka podaj jakiś mail albo gg

Gość gość
Napisałem do Ciebie na e-mail. ;)

Gość gośćkolo
Tak mnie też

Gość gość
Kochani co zrobić gdy mój podopieczny robi : Śmierdzące kupki Rzadkie kupki Puszcza bączki Robi kupki 2 razy dziennie A siuski 5 razy na dzień Chce abym też nadstawiała pupę aby on mógł włożyć mi w o***t i tak nasiusiać Odpowiadać

Gość gość
Ja chce zacząć z abdl ale nie wiem od czego zacząć i nie wiem jak przekonać rodziców. Jeśli chce ktoś pogadać to zapraszam na moje gg:66940471.

Gość Dziewczyna

Prowadzę ankietę na temat abdl. Będę wzdzięczna za jej uzupełnienie. Oto link to jej ankiety: https://goo.gl/forms/kQwdmuvy05ImgeUv1

Dziękuje za odpowiedzi i pozdrawiam

Gość gosc

dodaj mnie na gg 67289613

Gość Gość Dziewczyna

Prowadzę ankietę na temat abdl. Będę wzdzięczna za jej uzupełnienie. Oto link to jej ankiety: https://goo.gl/forms/VwzvzkmY42eTJHel2

Poprzednią ankietę przez przypadek została usunięta

Gość Nabuchodonozor

Leczta się, zwyrodniałe ciule z Sosnowca

Gość Mila Pysia

z zawodu jestem pielęgniarką i pracuję w tym zawodzie ale dodatkowo "opiekuję" się panami z ABDL jako babysitter . Umawiam się na sesje na ogół 3-godzinne (Panowie mi za to oczywiście płacą) podczas których ich kąpię, przewijam, oliwkuję genitalia i pupkę, karmię (na ogół z butelki - tylko dwóm pozwalam ssać piersi). Umowa jest też taka, że nie wolno im robić kupki (nie myję obsranych tyłków) - niektórym wyjątkowo pozwalam robić siku w pampersa. Za dodatkową opłatą na koniec sesji robię masaż ręczny do wytrysku ale o żadnym innym seksie czy lodziku nie ma mowy. Nie rozbieram się zazwyczaj, chociaż jak bardzo chcą (mam 35 lat) mogę pokazać im cipkę ale dotykać nie wolno. Sesja 3 godzinna takiej opieki z masażem do wytrysku kosztuje 1100 zł i są na to chętni. Nie umawiam się przez sieć -mam  stałych klientów - nabór nowych tylko poprzez poprzednich z polecenia. Fajna zabawa także dla mnie i pewność, że raczej nie zdradzą czym się zajmuję bo oni bardziej boją się, że ktoś się dowie o ich fetyszu i nie chcieliby  aby ktoś się o tym dowiedział. 

Gość Hej

Hej, Pysia można się z tobą skontaktować ?

Gość Wer
Dnia 19.06.2016 o 20:19, milutka19 napisał:

Hej! Chciałabym poznać fanów tematyki ABDL. Czy są tu jakieś osoby, które podnieca noszenie pieluszki lub oglądanie osób, które to robią? Chętnie poznam kogoś, kto też się tym interesuje. Hejterom dziękuję i radzę poszukać innego posta do krytyki. każdy ma jakieś zboczenie.

Ja lubie sikac i marzę o tym by mnie wtedy ktos dotykał wszędzie. Dal bym sie dotykać parze P i M tak w wieku 40-50l

Gość adrian

Czy któryś z Panów zna Milą Pysie?