Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nienormalna tempa strzała?

Polecane posty

Gość gość

czy jestem nienormalna bo odeszlam od chłopaka którego kocham bo zbyt dużo jak dla mnie pije? mysle ze codziennie po kilka piw, czasem nawet 8. wczoraj rano smierdzial jak gorzelnia i nie wytrzymałam. przez to się rozstalismy bo zamiast facet przyznać mi rację zwyzywales mnie i powiedział że go nie akceptuje i że nie jest psem żeby się słuchać. czy jestem tempa strzała i chora psychicznie?

Gość gość
Nienormalna, bo nie chcesz zmarnować sobie życia z alkoholikiem? To z nim jest coś nie tak. A ty jesteś mądrą i rozsądną kobietą.

Gość Festus
facet nie wyrabia psychicznie, jest z kobietą , działają wspólnie , chce się przytulić do kobiety a kobieta mówi wprost , że PADAM po całym dniu , idę pod prysznic sama i zamykam się w łazience a po kąpieli idę natychmiast spać i zapomnij facecie o bzykaniu , śpij na łóżku dostawianym w pokoju dla gości , więc facet sobie myśli , że ta kobieta to 'tępa strzała' , udaje zmęczoną ale przecież na d***** nie pójdę , więc posiedzę trochę przy browarze i mecze w TV zobaczę , jak Rumunia zagra z Albanią , niech śpi ale nad ranem dorwę kobietę i porządnie wypatroszę !

Gość gość
nigdy mu tak nie powiedziałam. a wczoraj przyjechałam do niego nie po to by iść samej pod prysznic tylko żeby być razem.