Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JullyFac

Poklocilam sie ...

Polecane posty

Gość JullyFac

Pokłóciłam się z 3 znajomym mojej babci, moim dziadkiem i babcią oraz rodzicami. Moją koleżanką i najlepszą przyjaciółką. Znajomi mojej babci twierdzą, że powinnam iść do psychologa, bo gdy ciągnięto mnie za ręce chciałam się obronić ;-; Niewiem sama co o tym myśleć ;-; Z koleżanką i przyjaciółką, pokłóciłam się, bo nie chciałam grać w piłkę, której NIENAWIDZĘ NAJBARDZIEJ NA ŚWIECIE! A one mnie szarpały i ciągnęły, jeszcze tata mojej BFF się ze mnie śmiał i to on im kazał mnie ciągnąć. A moja babcia i dziadek są na mnie źli, żze niby im ''wstydu'' narobiłam ;-; PEWNIE NAPISZECIE, ŻE WYOLBRZYMIAM, JESTEM PSYCHICZNA CZY CO ... TRUDNO, JA MÓWIĘ PRAWDĘ I MAM NADZIEJĘ, ŻE POJAWIĄ TU SIĘ SENSOWNE ODPOWIEDZI ... Co mam zrobić? Zadzwonić do rzecznika praw dziecka? (Mam 16 lat)

Gość gość
A masz chlopaka lub innych przyjaciol?

Gość JullyFac
Ehh ... Co za pytanie ... Nie, nie mam chlopaka. Po co Ci to?

Gość gość
Bo możesz się np. przeprowadzic do znajomych czy tam chłopaka, bo widzę, źe masz psychiczną i chorą rodzine oraz znajomych, którzy powinni się leczyć, Ja jak bym wiedziala gdzie mieszkaja i wgl to bym im takiego sy*fu narobila ze by Cie na kolanach przepraszali hu*je