Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet koziorozec

Polecane posty

Gość gość

Jaki jest? Jak go zdobyc? :) Jaki jest w związku? Przyznam, jest zabójczo przystojny i ma to cos.. Ale tez jest jedynym facetem o którego trzeba sie bardziej postarać, jest zagadkowy.

Gość gość
Koziorożce są na dystans, nie nadskakują kobietom. Musisz się postarać, okazać zainteresowanie.

Gość gość
uciekaj.. są kochliwi... egoistyczni, zawsze maja racje a prawde powie Ci tylko jak sie pomyli :)

Moj maz :-) To indywidualna sprawa charakteru,choroskop to jedynie wskazowka dla tego kto w nie wierzy. :-) Zgodze sie z byciem na dystans. Malo mowil za to bardzo uwaznie mnie obserwowal i sluchal...tego co mowie,jak mowie i jak sie zachowuje. Otworzyl sie po czasie i wtedy pokazal mi swoje drugie,cieple oblicze, czasem ma te momenty,ze mowi,smieje sie,jest zrelaksowany..to az zaskakuje,trzeba tych momentow nie przegapic, :-) Nie jest romantykiem i trudno oczekiwac serenad pod balkonem ale jak powie ,ze kocha to mowi prawde. Jesli jest kovhliwy to tylko na moim punkcie,okreslilabym koziorozce raczej jako bardzo wybredne. Mial wiele kolezanek ale zadnej dziewczyny. Mial opinie takiego, ktory zadziera nosa, Kiedys rozmawialismy i powiedxial mi,ze gdy zobaczyl mnie pierwszy raz,moj usmiech to pomyslal "to moja zona". Tak sie stalo ale to ja Musialam dac sygnal ,ze jestem zainteresowana wtedy on juz wiedzial co ma robic. Od poczatku znajomosci do dnia slubu nie minelo wiele czasu. Coz,oboje lubimy konkret. :-)

Gość gość
No to racja co napisalyscie, ale maja tez zalety, bo sa tez przykladowo odpowiedzialni i obowiazkowi :)

Ja swojego mimo kilku wad (za ktore go tez kocham) nie zamienillabym na milion Bali Bejow :-) Jest odpowiedxialny,troskliwy i uzupelniamy sie wzajemnie. Moje cieplo i zywiolowosc oraz jegp opanowanie i stanowczosc daje ciekawa mieszanke,nawzajem uczymy sie od siebie. Czasem sobie zartujemy :-) on mowi "skoncz juz gadac" :-) a gdy on wypowie zdanie dluzsze niz zwykle mowie" ale pocinales przemowe,nie zdazylam zrobic notatek" :-)

Gość gość
A co ma do tego zodiaku szmato y****a

Gość gość
Czy na Pana koziorozca podziała łechtanie jego ego? :) ..podobno lubią kiedy się je chwali i podziwia.

Gość gość
Roksolala idealnie opisała koziorożca i sposób na niego. Nic dodać nic ująć.

Gość gość
Koziorożec jest mało wylewny, poważny, opanowany, zmierza do celu, którym zazwyczaj są pieniądze. Rzadko podrywa wprost, często krąży i bada kobietę czy jest zainteresowana? W związku - jak już miną lata świetlne i będzie Ciebie pewien, to może wyduka, że kocha. Jak nie wyduka to będziesz musiała z niego to wydusić, czym możesz zapoczątkować jego skręt kiszek, nerwicę i chwilową utratę mowy w jednym. Aaaaale jak pokocha, to masz w domu skarb:) Troskliwy, uważny, troszkę bardziej wylewny niż początkowo;), zaradny. Lubi kobiety stonowane, niekrzykliwe, zaradne, ciepłe. Imponuje mu dobre stanowisko wybranki. Nie toleruje kobiet bluszczy, słodkich idiotek, księżniczek. Lubi być podziwiany, grać pierwsze skrzypce, rządzić ale nie chce mieć w domu kuchty. Jak lubisz dominujących mężczyzn ale przy tym nie jesteś bardzo uległa, masz swoje zdanie/pasje/ambicje, powinno być okej:)

Gość gość
Podobał mi sie jeden koziorożec, ale dałam sobie z nim spokój. Chwiejny charakter to nie dla mnie. Fochmistrz jakich mało.

Gość gość
Łatwo go urazić to fakt, chwiejność jeśli chodzi o emocje tez nie jest mu obca (widocznie nie był jeszcze pewien). Tak naprawdę, by udało się z nim stworzyć związek, kobieta musi mieć specyficzny zestaw cech. Np. powinna być cierpliwa i empatyczna (by wyczuć co ma w sercu i poczekać, aż dotrze mu to do głowy;p). A poza tym, to co pisałam wyżej w temacie typu kobiety, jaki odpowiada koziorożcowi. Jeśli musisz się zmuszać do tolerowania jego zachowania, bo liczysz, że kiedyś w końcu sie zmieni (jak się pobierzecie, jak urodzi się dziecko, jak zmieni pracę itp.), to nic z tego nie będzie. Nie licz, że się zmieni - to tyczy się z resztą względem każdego;)

Gość gość
Ooo prawda, fochmistrz

Gość Turkuć
Dowiedziałem się niedawno że nie jestem koziorożcem tylko strzelcem.

Gość gość
Koziorożce są ostrożne, boją się odrzucenia. Potrafią długo skrycie kochać, zanim to powiedzą. Otwierają się przed nielicznymi. Nie każdemu ufają. Wytrwałością i lojalnością trzeba pokazać, że nam zależy, a wtedy się otworzą. Ale jak coś chcą, to pomimo tego, że nieśmiali, działają. Małymi kroczkami wytrwale zdobywają cel. Spokojny, ale obraża się

Gość gwoli wyjasnienia
14:48 Tak, bo stworzono dodatkowy znak "wezownik", stad ja tez nagle stalam sie strzelcem :D

Gość gość
Jestem kobietą Kozioroźcem , mój brat jest Kozioroźcem... Koziorożec jest na początku nieufny, zdystansowany. Trzeba wytrwałości, by poznać jego prawdziwe wnętrze. Dla wytrwałych nagroda- odwzajemnia uczucie, jest namiętny i wierny. Nie zawsze umie okazac czulosc na codzień, ale kocha gorąco i stale.

Gość gość
Wymarzony partner.

Gość gość sylwia
Niefajny znak.

Gość gość
faaaaajny jest. Mój mąż :)

Gość gość
Fajny jest skubany... :) Ale mam z nim problem! :/

Gość gość
najgorsi sa Daniele spod znaku koziorożca

Gość gość
14.27..no ale tylko dlatego ze nie są Wiczusiami spod znaku raka.

Gość gość
11.13 Inteligentny, tajemniczy, pewny siebie, dzentelmen I do tego piekielnie przystojny! :) Ma to COŚ , co powoduje ze miękną mi kolana i nie moge przestać o nim myśleć, fantazjowac .. Nikt nigdy, nie wzbudził we mnie tylu- tak silnych emocji! Do tego trudno go rozgryzc

Gość gośćskarbek
Koziorozce i to COŚ?bzdura!

Gość gość
Sama jesteś bzdura.

Gość gość
Znam takie ciasteczko, niestety nieosiągalne.