Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość MlodaMarzycielka

Brakuje mi "życia" lub przygód

Polecane posty

Gość MlodaMarzycielka

Jestem mężatką od 3 lat, z mężem od 8 lat razem. Ja mam 24 lata a on 30. Nie mamy dzieci i na razie o nich nie myślimy. Jesteśmy niezależni finansowo i kochamy się wzajemnie. Niestety pomimo miłości i szczęśliwego zwiazku czuję że każde z nas chcę czegoś innego od życia. Ja jestem marzycielką która dzięki ciężkiej pracy stara się spełniać swoje marzenia a mój mąż jakby stał im na drodze. Mamy okazję wyjechać do Nowego Jorku, mieszkać tam i pracować. Mój mąż ma tam rodzinę i spokojnie moglibyśmy zacząć tam swoją przygodę, pracować i zwiedzać Stany. To jest moim największym marzeniem. Niestety mój mąż powiedział absolutnie Nie. Od tamtej "rozmowy" straciłam cel w życiu. Nie chce mi się nic. Żyje z dnia na dzień tak bez sensu i coraz częściej mam wrażenie że mój mąż stoi na drodze do mojego szczęścia, wolności. Pragnę spełniać swoje marzenia póki jestem młoda a czuję się ograniczona, jak stara kura domowa. Wiem że wiele osób może mnie skrytykować że to wcale nie są problemy,że ludzie mają gorzej itp ale mój problem jest ważny w moim życiu. Mam wrażenie że gdybym się rozwiodła żyło by mi się lepiej i boję się tej myśli. Już nie wiem co mam robić.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować