Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szatan stoi za eutanazją

Polecane posty

Gość gość

Nie mam nic przeciwko skracaniu cierpień,sam pewnie chciałbym wtedy umrzeć.Zobaczycie,że następnym etapem będzie eutanazja jako standardowa usługa nawet dla dzieci.Wstanę lewą nogą to se może zrobię eutanazję.

Gość gość
ty juz teraz sie zabij, tylko nie pod pociagiem bo będą opóźnienia :) jednego debila mniej bedzie

Gość gość
ja się nie będę zabijał,ale to zmierza w tym kierunku,mamo zabije się bo mam depresję,wzdęcia i w ogóle wszystko jest bez sensu,

Gość gość
Najpierw przeprowadza się badanie psychiatryczne, bo chorych psychicznie nikt nie dopuściłby do eutanazji. Chodzi o bardziej poważne przypadki, nie popadajmy w skrajności.

Gość gość
ja nie popadam w skrajności,sam pewnie bym chciał w ciężkiej chorobie szybko umrzeć,tylko wiem i czuję w jakim kierunku wszystkie lewicowe dobrodziejstwa zmierzały,to jest głęboka zmiana kulturowa

Gość gość
bankructwo obecnie państwo jest w miarę nieszkodliwym owocem lewicowej utopii,ale co ludzkość przeżyła od rewolucji Bolszewickiej po Wielki Głód,ludożerstwo w trakcie kolektywizacji,pola śmierci w Kambodży,obawiam się,że za rewolucje obyczajowe lewicy podobną się zapłaci

Gość gość
bankrutujące obecnie państwo opiekuńcze jest w miarę nieszkodliwe,ale co ludzkość przeżyła w 20 wieku od marksistowskiej utopii,a zaczęło się od studentów widzących nędzę robotnika i chłopa od dyskryminowanych Żydów

Gość gość
teraz też się zaczyna od szlachetnych haseł skracania cierpienia

Gość gość
nie mówię,że ktoś planuję ktoś chce wprowadzić obowiązkową eutanazję,ale za dużo tych lewicowych dobrodziejstw nawet w cywilizowanej Europie stało się obowiązkowe i powszechne