Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość darkdragoon

Brzydki facet jakie musiałby mieć cechy aby się Wam spodobał

Polecane posty

Gość darkdragoon

Czy facet bardzo nieatrakcyjny, ale miły, inteligentny, elokwentny i zaradny miałby u Was szanse?

Gość gość
Tak, uroda to rzecz wzgledna. Ważne są cechy charakteru no i "motyle".

Gość darkdragoon
Odpowiedzcie proszę :)

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
Inteligentny jak najbardziej. Do tego pewny siebie w sensie,ze ma swoje zdanie oraz opiekunczy. Jesli to znajde u mezczyzny dam mu wszystko co moge:)

Gość gość
Wazne sa tylko "motyle" na "motyle" ma wplyw i wyglad i charakter. Jak nie "motyli" to nie ma nic!

Gość gość
Miałby szanse. Pewny siebie, inteligentny, z wyksztalceniem wyzszym, z poczuciem humoru, romantyczny, ale nie do przesady, zaradny zyciowo. Wystarczy.

Gość darkdragoon
Nie mogę znaleźć odpowiedniego zdjęcia - coś w stylu urody osoby z zespołem Downa, małe oczy, przy tuszy? Jeśli byłby rewelacyjny z charakteru?

Gość gość
No to pojechales po bandzie ha,ha. Rozumiem,ze ty wezmiesz kobiete,ktora wyglada jak skrzyzowanie Szydlo i Merkel? A serio, pociag fizyczny byc musi. Czasami pojawia sie pomimo wygladu,a nie przez niego.

Gość darkdragoon
Nie, ja tak nie wyglądam, ale znam takiego faceta, który serio wygląda, jakby był niepełnosprawny z ZD - przy kości, te charakterystyczne oczy, zez, głupio się ubiera. A nie jest, to bardzo (!) inteligentny, ciekawy facet, oczytany i ogarnięty. Zwykle uważam, że w ludziach da się poprawić prawie wszystko, ale jemu nie wiem czy dużo pomoże jakby schudł... No więc jak? Wygląda jak w opisie, ukończył wyższe studia, jest naprawdę mądry, oczytany, ładnie się wysławia i dobrze zarabia.

Gość demonoide
Jeśli nie pociągałby mnie fizycznie, to nie ma szans. Choćby był najfajniejszy - mogłabym mu zaoferować przyjaźń.

Gość darkdragoon
No to jak, ma czy nie ma?

Gość demonoide
To zależy od kobiety. U jednej może ma, u innej nie. U mnie na 100% nie miałby czego szukać w kwestii romantycznej.

Gość darkdragoon
Ktoś jeszcze?

Gość gość
No niestety, nie pociaga mnie fizycznie, w ogole,to nic z tego. Zdarza sie,ze pomimo jakiegos tam wygladu pociag sie pojawia,ale to zalezy wlasnie od kobiety oraz mezczyzny,bo kasa,inteligencja itp.,to jeszcze nie czlowiek. Pociag fizyczny rodzi sie przeciez w glowie. Jak sie nie urodzi,no sorry,zwiazku na kasie i inteligencji nie zbudujesz. Musi byc pare cech,ktore spowoduja,ze do niego w ogole dojdzie, a nie poglad "albo-albo".

Gość gość
Jedno zazwyczaj bez drugiego (uroda + inteligencja i umiejętność flirtowania/uwodzenia) finalnie nie może się bez siebie obejść. Jeśli facet chociaż w 40% nie pociąga mnie fizycznie, to automatycznie traci na tym cała reszta, tzn. dowc****erudycja, elokwencja, inteligencja. I odwrotnie :) Negatywny wpływ na całokształt mają również detale, np. brzydkie buty, albo brzydkie (chociaż czyste) paznokcie, czy jakiś inny drobny defekt.