Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dałbym tu sen do interpretacji ale

Polecane posty

Gość gość

Pewnie nikt się nie zna?

Gość gość
Dawaj :-) zobaczymy co da się zrobić.

Gość gość
No dobra, sen dotyczył pewnej ważnej dla mnie kobiety, nie byliśmy w związku ani nic takiego. Wyglądało to mniej więcej tak - Siedziałem w ławce (szkolnej) i pewnym momencie weszła ona do sali ze swoją koleżanką, gadała z kimś chyba na mój temat, ja udawalem że jej nie widzę, bo byłem przekonany że mnie oleje. Potem poszła gdzieś do przodu a następnie się cofnela idąc w moim kierunku, no i podeszła uśmiechała się, moja ręka lezała na tej ławce a ona położyła swoją na mojej dłoni i się tak mocno za nie ścisnęliśmy, najmocniej jak się dało i w tym momencie zrobiło mi się tak gorąco i przyjemnie (normalnie czułem to przez sen, jej dotyk tak podziałał) i wszyscy ludzie którzy tam byli nagle zaczęli na nas patrzeć i głupio się uśmiechać i w tym momencie puściłem tą jej rękę, i całe to przyjemne uczucie odeszło. I pamiętam też ładny i intensywny zapach od niej. No i to tyle.

Gość gość
Po prostu myślisz o niej i stąd ten sen. Ja miałam podobny ostatnio.Po prostu dużo myślałam o pewnej osobie. Tylko że u mnie nic z tego nie będzie, bo okazał się zajęty. Myślałam, że wolny jest :(

Gość gość
Jesteś w niej zakochany na jawie i we śnie :-). W zasadzie bardzo przyjemny sen, tylko to zakończenie.... tak jakbyś obawiał się "co ludzie powiedzą ". Pewnie w realu są jakieś przeszkody pomiędzy wami i pewnie jakieś niewyjaśnione sprawy, niedopowiedzenia. W tym śnie próbujesz początkowo ukryć swoją obecność przed tą kobietą. Dlaczego, jak myślisz? Czy w realu wasze dłonie też się połączyły kiedyś?

Gość gość
Ten motyw skolnej ławki coś taki dziwny.

Gość gość
22:27 - W zasadzie to jednostronnie, ona mnie kilka razy przelotem zlapala za rękę i tyle

Gość Lee Ewe
Boisz się, że ciebie odrzuci. Jednak we śnie pokazuje, że też ciebie miłuje :) Jednocześnie ze snu wynika, że któreś z was jest zajęte, jest to miłość zakazana i boisz się, że ludzie się dowiedzą o Waszym uczuciu.

Gość gość
A co czules jak Cie zlapala za reke w realu?

Gość gość
Przecież wy nigdy nie chodzilisci razem do szkoly.

Gość gość
22:39 - Coś podobnego jak w tym śnie, przyjemne mrowienie i szczęście

Gość gość
sen to jest nasz II świat równoległy w którym żyjemy , chodzimy tam do szkoły , do pracy ,do kościoła . Całkiem sprawnie tam działają instytucje : sądy , policja , służba zdrowia . Tylko prawa fizyki są trochę inne .

Gość gość
To jest sen, który mówi o tym, jak bardzo ludzie boją się opinii innych ludzi...a w tym śnie ciebie opinia ludzka wprost blokuje, może z racji statusu, zawodu... Ona...czy ona tych ludzi nie widziała? Ona wie, że ty ją kochasz i bijesz się z myślami, więc by ci ulżyć robi taki gest, zapomina o tym, co powiedzą ludzie, zapomina o konwenansach, więc jest zdolna przekroczyć konwenanse i stereotypy a ty raczej nie...no to jej ręka nie będzie przy twojej...to tyle...

Gość gość
I jak autorze, sen się wyjaśnił?

Gość gość
Od tamtej pory nic się nie zmieniło niestety, nie spotkaliśmy się, ale dalej się czasem śni. 21:14 - Myślę, że możesz mieć dużo racji, ale gest we śnie, a reslu cisza?

Gość gość
a może ten sen to interpretacja tego, co pomiędzy wami...może informacja o tym, że ona może być blisko jeśli ty ją do siebie dopuścisz...kobity zrywów nie robią, to rola mężczyzn.

Gość Miko Piko
Ten sen jest dla Ciebie wskazowka co robisz nie tak. Przejmujesz sie co inni ludzie pomysla i zabraniasz sobie przyjemnosci z ta kobieta. A ze snu wynika, ze to serdeczna relacja i ze ta dziewczyna jest bardziej sklonna do tego by nie przejmowac sie co inni na to. Jestes dla niej wazny. Ona jest wazna dla Ciebie ale... jestem jednym slowem GLUPKIEM! I tyle :)

Gość Miko Piko
Mialo bys "jestes" ale "jestem" tez pasuje. Miewam podobne sny i zachecaja mnie one do wiekszej ekspresji, bo tez jestem glupkiem i sie sama ograniczam. A mam kogos tak bardzo mi bliskiego a jednak nie potrafie sie otworzyc znowu, bo boje sie ponownego odrzucenia.. w taka gre troche gralismy i sie najwidoczniej troche nia poranilismy. A teraz nie ma jak wybrnac... zbieram sie zeby cos mu napisac... on sie odwazyl... odpisalam ale tak jakos bezdusznie, zbyt zwiezle... dlatego chce to naprawic... chociaz nie wiem co mam z nim zrobic! rety :(

Gość gość
Stary sen