Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mój chłopak nie chce się wykąpać

Polecane posty

Gość gość

Mam problem ze swoim chłopakiem, od jakiegoś czasu nie mogę zagonić go do kąpieli. Przeważnie bierze prysznic raz na 2-3 dni, a kiedy zwracam mu uwagę, żeby się wykąpał śmieje się ze mnie i mówi że częste mycie skraca życie. Poza tym cały czas puszcza przy mnie śmierdzące bąki. Jestem z nim ponad rok, szkoda mi go zostawić, ale nie wiem już co mam zrobić, doradźcie...

Gość gość
zostaw tego smierdziela :O

Gość gość
ale dopóki z nim mieszkam dzielimy się rachunkami po połowie :/

Gość gość123123
Zostaw Go...

Gość gość
Kolejne głupie prowo, bo nie uwierzę że można dobrowolnie związać się z takim prymitywem.

Gość gość
Trafiłaś na chama wiec go zostaw! !! Bo albo się ogarnie i zmieni dietę bo je syf i śmierdzi i ma wzdęcia. Zwykły burak! !

Gość gość
Zaproś go do wspólnej kąpieli. Powiedz że chcesz oszczędzać wodę i mrugnij okiem ;). A potem umyj mu plecy, pupę i siusiaczka, oraz wszystkie strategiczne rejony które mogą śmierdzieć. Potem poproś by on umył Ciebie(to tylko dla przykrywki i rewanżu). Jak to nie pomoże to może być ciężko. Od oblechów lepiej trzymać się z daleka :/

Twój chłopak ma rację, bo nie tylko częste mycie skraca życie, ale także WIELCY LUDZIE ŻYLI W BRUDZIE , co więcej BRUDNA SZYJA SZCZĘŚCIU SPRZYJA ;) x więc nie pękaj ...