Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zerwalam

Polecane posty

Gość gość

z przystojnym mężczyzną który był dla mnie ważny. bardzo się klocilismy często się oskarzalismy wyzywalismy ale gdy było dobrze to było cudownie. poszło o piwo. on pije 3-7 piw dziennie. brzydko pachnie. nie odpowiada mi to. gdy się obrazilam i mu nawrzucalam to naskoczyl na mnie ze robi co chce. jest mi żal tego związku. mieliśmy jechać razem na wakacje. jest mi tak żal

Gość gość
czuję się tak samotna. jestem po 30 stce ładna ale boję się że zostanę już sama

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość123123
3-7 piw dziennie? Do tego brzydko pachnie...hmm...chyba raczej śmierdzi. Nie masz czego żałować. Mam 28 lat i dziecko-właśnie się rozwodzę i jakoś nie boje się samotności. Wszyscy powinni być singlami:)

Gość gość
Mielismy jechac :-) ty tepa sztuko auto sobie kupie a nie bede pieniadze na ciebie wydawal. Kom7 teraz o*******esz? Masz tam ich pelno a z tym tylkiem na zdjeciu pokazujesz na co sie nadajesz. Jestes pustakiem :-)

Gość gość
To mi wystarczy za odpowiedź. byłam przez rok w związku z chorym psychicznie facetem który tylko udawał