Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

po co brac z kobietami slub skoro przez 10 lat potrafia byc w zwiazkach bez ...

Polecane posty

Gość gość

zobowiazan. czy to nie wyglada na frajerstwo ze strony mezczyzn, one szukaja jak najlepszego a w miedzyczasie "korzystaja z zycia" by na koncu zwiazac sie z frajerem ktory bedzie wychowywal i lozyl kase na ich zachcianki czyli dzieci

Gość gość
I kolejny temat założony przez samotnego sfrustrowanego faceta.Ttypowe,

Gość gość
mam jedna taka ale wlasnie zastanawiam sie nad tym po co mialbym z nia brac teraz slub? moze za 10lat moglbym sie skusic na to ale teraz? jakie korzysci z tego bede mial,? zadbe, same straty, jakos przez cale moje zycie jakos nikt o mnie nie myslal to dlaczego mam ja myslec o innych

Gość gość
22:56 Wyswiadcz dziewczynie przysługę i odejdz od niej, please. Znajdzie normalnego i porządnego faceta a nie takie byle co.

Gość gość
Ja tak samo. Skoro od razu zamieszkalismy razem wiadomo wszystko od razu podane na tacy : seks pranie obiad :D to po co się żenić i co to zmieni? Może kiedyś się ozenie ale nie z nią

Gość gość
bo kobieta musi się wyszaleć a do tego potrzebny jest silny męski facet samiec alfa, w międzyczasie lata mijają uroda przemija więc przychodzi potrzeba stabilizacji i tutaj pogardzany kiedyś frajer staje się może nie tyle atrakcyjny co po prostu użyteczny, oczywiście pod warunkiem że zdążył się ogarnąć materialnie kiedy ona imprezowała i używała życia, tak to mniej więcej w skrócie wygląda

Gość gość
tak, znajdzie normalnego, podobnych do tych co miala przez te 10 lat? dlaczego ja mam robic cos dla niej skoro przez 10 lat podobaly jej sie takie zwiazki.

Gość gość
Korzyści nie będziesz miał żadnych. Nie masz też gwarancji że zostanie po ślubie a nie odbije jej palma i się zakocha w kimś innym. Instytucja małżeństwa to czysty zarobek dla interesantow i państwa. Ja już raz byłam mężatką i nigdy więcej :D

Gość gość
Gadanie. Ja jestem sama a nigdy nie zalowalam,że kogoś tam odrzuciłam. Nie pasował mi kiedyś to i nie pasuje teraz. To tak nie działa, że kobieta po latach myśli sobie ; szkoda ze nie wyszłam jednak za faceta X lub Y, nie byłabym teraz stara panna. Ja tam się z tego cieszę, bo z nimi byłabym nieszczesliwa. Life is brutal moi panowie. Ale nie ma co smęcić i tak kiedyś wszyscy umrzemy.

Gość gość
wszyscy kiedys umrzemy dlatego nalezy myslec o sobie i zabezpieczac swoje interesy, jesli kobiety chca dzieci to niech sobie na nie zarobia i je utrzymuja

Gość gość
tylko sl cywilne z intercyza,a jak wam bedzie cudownie to po 10-15l slub koscielny - wiem co mowie, idealne rozwiazanie choć i konkubinaty tez ok

Gość gość
Nie wszystkie kobiety chcą mieć dzieci. A wielu mężczyzn chce właśnie dzieci. No cóż, idziemy z postępem.

Gość gośćkjjjjnnkk
p*****l się ze swoją kasę i zrób kobietom uprzejmość nie wiąż się z zadną najlepiej,jesli jedna z druga będą chciały to znajdą faceta który nie będzie rozkminiał wszystkiego i kalkulowal czy mu się opłaci malzenstwo czy nie

Gość gość
to skad tyle teraz starych panien czy samotnych matek?

Gość gość
A dlaczego nie powiesz tego jej, tylko tutaj piszesz na forum. Czego się boisz? Tego kwiat to pół świata, więc ruszaj śmiało.

Gość gość
"to znajdą faceta który nie będzie rozkminiał wszystkiego i kalkulowal czy mu się opłaci malzenstwo czy nie " x HAHAHA tak właśnie tak, znajdą idiotę, który nie myśli i daje kasę za okazjonalny seks.

Gość gość
a po co ma sobie czlowiek marnowac darmowe *****nko

Gość gość
23:23 Bo faceci zrobili się ogólnie pi:z;do;wa;-ci, . Wiec kobity radzą sobie jak mogą.

Gość gość
Wiesz, każdy jest kowalem własnego losu i może trafisz na taką na której będzie Ci naprawdę zależało, ale bacz na to by ona nie wy.....ła Ciebie.

Gość gość
to skad tyle teraz starych panien czy samotnych matek? xx co, zawsze ludzi stanu wolnego pozostawalo ok 1/3. dawniej takie kobiety przewaznie szly na "sluzbe", pomagaly malzenstwom itd. nie ma wysypu starych panien, ale kobiety poszly po rozum do glowy i juz nie chca bezmyslnie sie rozmnazac. ludzi obudzcie sie, planeta zmierza ku mega przepelnieniu. nie skazuje dzieci na zycie w tragicznych czasach jakie nadchodza. dlatego prosze was, nie rozmnazajcie sie.

Gość gość
23:41 ble,mierna ta para a facet stoi jak pissda. prawdziwy facet wyglada jak Jacek Kurowski albo prowadzacy studio Euro 2016 w polsat sport 2, taki brunecik w okularkach, fajny herubinek :P

Gość gość
ale chociaz placi na swoja kobiete, nie skapi grosza

Gość gość
fajne, jakas randka sie szykuje?

Gość gość
Znaleźć taką dla której ślub jest zbędny to prawdziwy fart. Żyjesz sobie z taką i kiedy trafi się inna lepsza dupa bez problemu można ją zostawić. Idealny układ.

Gość gość
po co kobietom jest potrzebny slub jesli sa takie niezalezne, przebojowe i prawie samowystarczalne?

Gość gość
dzisiaj każda daje bez zobowiązań więc autorze nie masz wyboru za bardzo

Gość gość
Panowie nie rozumiem dlaczego dziecko to tylko zachcianka kobiety? Czyżby mężczyźni dzieci nie chcieli mieć? Większość kobiet, która żyje przez wiele lat bez ślubu najzwyczajniej w świecie są oszukiwane przez takich jak Wy panowie. Gdyby mężczyźni na początku zwiazku nie kłamali co do ślubu to kobiety nie byłyby z nimi tyle lat. Znam parę gdzie on wycofał się ze ślubu i ona go zostawiła bo inna była rozmowa przez wiele lat. Po paru miesiącach znalazła odpowiedniego mężczyznę i już jest po ślubie.

Gość gość
bo kobiety oszukuja mezczyzn nie mowiac im, ze potrzebny im jest bo same nie dadza sobie rady, zawsze mowia jak nie ty to inny sie znajdzie, lepszy i bardziej zaradny oraz przez to ze spotykacie sie z kims raz czy dwa i od razu idziecie do lozka to po co brac slub? jak dla seksu nie potrzeba sie wiazac na cos bardziej stalego niz zwiazek bez zobowiazan, i to kobiety chca bardziej dzieci, dlaczego nie poczekaja z dzieckiem do powiedzmy 35 rokuzycia tylko jak sie da to najszybciej jak to mozliwe zachodza w ciaze?

Gość gość
tylko frajerzy dzisiaj biorą ślub. Chyba, że kobieta jest dziewicą