Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

MĄŻ LEKARZ . ZDRADZI?

Polecane posty

Gość gość

Co myślicie o młodym lekarzu, jako partnerze? Poznałam kilka miesięcy temu młodego lekarza, jest chirurgiem, dużo pracuje, ale ma dla mnie czas. Boję się jednak tych wszystkich plotek o podrywaniu pielęgniarek, tego że woda sodowa uderza do głowy, jak się dużo zarabia, że może mnie kiedyś zostawić, jak się lepiej ustawi.

Gość gość
Te plotki nie wzięły się znikąd. Ale pamiętaj że nie każdy lekarz to bufon który będzie cię zdradzał. To wszystko zależy od człowieka. Jeżeli on jest porządnym, opiekuńczym, czułym facetem, to nie masz się czego obawiać. A jeśli już teraz są jakieś sygnały, że nie jest ''porządny'' to potem będzie tylko gorzej. Napisz może coś więcej o nim, jaki on jest?

Gość gość
Każdy lekarz zdradza! Nawet ci najporządniejsi. Nie jest to może zawsze seks ale inne formy zdrady tak. Nie radzę.

Gość gość
Skąd info, że każdy lekarz zdradza? Jest ambitny, przebojowy, wygadany, towarzyski, ale też opiekuńczy i poświęca mi dużo czasu. Bardzo lubi swoją pracę i dobrze mu w niej idzie.

Gość gość
Skąd info? Z życia moja droga. Pracuję w szpitalu i niejedno już widziałam. Poza tym wszystkie statystyki stawiają lekarza w czołówce tych najbardziej zdradzających i przodują w nich chirurdzy właśnie. Nie trafiłaś dobrze...

Gość gość
To nie prawda że każdy lekarz będzie zdradzał. Nie można tak generalizować, bo zawsze i wszędzie są wyjątki. Jeżeli facet ma dobry charakter, dobrze traktuje ciebie oraz innych ludzi*, nie jest egoistą, czy zadufanym w sobie palantem, to śmiało możesz iść w tą relację. *to bardzo ważne, po tym jak ktoś traktuje innych ludzi (nie tylko ciebie) poznasz czy jest w porządku. Jeżeli dla innych ludzi jest miły, przyjazny, nie jest chamski, nie wywyższa się, nie traktuje innych z pogardą to są sygnały że to dobry facet. :) Powodzenia

Gość gość
01.02, niestety się mylisz.

Gość gość
A znacie jakieś takie przypadki z życia? Z własnych doświadczeń? Nie uważacie, że mąż chirurg to jednak dobra partia i jego pozycja dobrze o nim świadczy?

Gość gość
Przecież Ci piszę, że to przypadki z życia. Tak, lekarz chirurg to dobra partia jeśli chodzi o kasę i prestiż ale jeśli chodzi o wierność to zdecydowanie nie polecam.

Gość gość
A jakieś szczegóły możesz podać? Odnośnie tych przypadków z życia? I co wy byście zrobiły mająch faceta chirurga?

Gość gość
Bzdura. to tak jakby powiedziec że każda blondynka jest głupia albo że każdy metal to satanista. Są ludzie dobrzy i nie. Autorko, nie słuchaj tych głupot. To że ktoś pracuje jako lekarz to nie znaczy że będzie zdradzał. To zależy od człowieka, a nie od tego jaką ma pracę. Jeżeli ten facet jest dobry i ma jakieś zasady moralne to zdradzał nie będzie, ale jeżeli jest dupkiem, to choćby był śmieciarzem to i tak cię zdradzi. - A pani to ma jakieś wypaczone pojęcie o ludziach. To że pani zna takie osoby to nie znaczy że wszyscy tacy są.

Gość gość
lezalam ost na nefrologii, no i inni starsi pacjenci mi opowiedzieli, ze przed szpitalem lezy pelno powyrzucanych kondomow czy tez papierokow po nich. no to moi drodzy, czy chorzy maja sile na *******ie w szpitalu? sami sobie odpowiedzcie. nie moglam w nocy czesto usnac i slyszalam jak o 1-3 lataly po korytarzu rozchichotane akurat mlode piguly. takie zycie. nigdy bym nie chciala lekarza. jak i budowlanca, jak i polityka, jak i geodety, prawnika, kulturysty, ochroniarza..hm? to chyba jednak wszyscy faceci mysla q**sem. pozostaje stabilne i spokojne bycie samotnikiem. nikt cie wtedy nie zdradzi

Gość gość
Przykłady? Ok, 6 na 15 lekarzy z mojego oddziału to rozwodnicy z licznymi romansami. Reszta to młodzi rezydenci, którzy dopiero co się pożenili albo są jeszcze kawalerami, plus jeden gej. Jeszcze jako studentka byłam napastowana, podrywana a nawet molestowana przez lekarzy. Ogólnie młodzi są jeszcze ok ale wraz z wiekiem i przypływem kasy ludziom odbija. Serio. Teksty typu "dobrze obciągasz" zdarzają się często. Dodatkowo chirurdzy są bardzo wulgarni. Żarty o machaniu sobie siurkami, czy pieprzeniu panienek na porządku dziennym, nie hamują się nawet przy młodych dziewczynach. Ogólnie myślą q***sami.

Gość gość
"Ogólnie myślą q***sami."