Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Smutna twarz

Polecane posty

Gość gość

Kto ma problem smutnej twarzy?Nawet jak nie jestem smutna,a myślę o czymś, nie ważne czy o tym czy mam w domu ziemniaki,czy co tu porobić w wekend,smutna nic A nic nie jestem zawsze znajdzie się ktoś,kto poeie: a ty co taka smutna. A SMUTNA Nie jestem. Albo mówią uśmiechnij się. Ten ostatni tekst mnie rozwala

Gość gość
jak mialam 16lat i czekalam na pociag na dworcu i siedzialam na schodku podszedl do mnie na oko 30latek w skorze itd i spytal sie co taka smutna, czy mi moze pomoc. od tamtej chwili nie ufam ludziom, ktorzy pytaja sie czemu taka smutna :D xx pamietaj, smutna zamyslona mina wyglada bardzo pociagajaco i erotycznie, czasem trzeba troche rozewrzec usta jak dziwiacy sie pies. to moj sekret udanego podrywu ;)

Gość gość
Też to znam. Siedzę na przykład sobie i dumam co tu srobić z tym czy z tamtym, albo co tu jeszcze kupić, a tu nagle ktoś wypala: a co ty taka smutna? uśmiechnij się? Tiaaa. Smutnej chyba nie widzieli.

Gość gość
nie zrozumialas troche o co mi chodzilo - mysle ze byl to typ (tak podawal), ktory chcial seksu z nastolatka albo opchnac mi jakas dzialke. zdarzalo sie, ze w wieku nastoletnim podchodzily do mnie rozne dziwne typy. takze jak czlowiek wyglada smutnie/powaznie to tez musi uwazac bo roznej masci zboczency/dewianci/dilerzy moga go chciec "uszczesliwic". trzeba sie bardzo pilnowac. xx lubie swoja powazna twarz, nie lubie usmiechac sie na sile-wygladam wtedy jak debil. wielu facetow mozna uwodzic smutna minka i swidrujacymi oczkami, trzeba tylko wiedziec jak :D wiesz, na taka sierotke :D