Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tabletki na sen

Polecane posty

Gość gość

Jakie tabletki polecacie na sen? Nie moge ostatnio usnąć - główna przyczyną są nerwy chyba... czy ktoś ma coś skutecznego, nie chce iść do lekarza bo odeśle mnie może gdzie do psychiatry czy cos...

Gość gość
Nie pij kawy i herbaty przed snem, nie jedz nic wysokokalorycznego.

Tabletek nie polecam natomiast herbatka z melisą jak najbardziej =) osobiście mi pomaga

Gość gość
No mnie właśnie melisa na sen kiedyś pomagała, ale obecnie mam taką sytuację, że nawet jakieś mocne tabletki zawiodły... i szukam czego mocniejszego żeby nie wpaść już w jakaś depresję - psycholog polecał mi tylko tabletki...

Gość gość
poczytam o tym Gerelaxis i dam znać

Gość gość
nie czytaj tylko sprawdź działanie - ja chodziłem na zajęcia z medytacji własnie w celu zwalczenia bezsenności i pomogło i to co ważne tylko w problemach ze snem bo ogólnie pomogło i w funkcjonowaniu takim na co dzień, w relacjach z rodziną - medytacja daje trochę inne spojrzenie na wiat, więcej spokoju dzięki czemu w każdej sytuacji przemyślimy wszystko i inaczej toczy się życie - wazne że na lepsze :)

Gość gość
no ciekawa jestem efektów bo też czasami nie śpię przez pól nocy a melisa średnio pomaga

Gość gość
Jeśli tabletki na sen to tylko jakieś delikatne ziołowe - trzeba uważać żeby się nie uzależnić od takich tabletek bo później ciężko z tego wyjść - moja siostra tak miała

Gość psycholog Marek
No właśnie - dlatego medytacja w tym przypadku to zdecydowanie najlepsze rozwiązanie - ja swoim pacjentom polecam tę drogę.

Gość gość
Polecam Kalms

Gość gość
Muzyka relaksacyjna pomaga jak umarłemu kadzidło. Nie wierzcie w ten chłam. Muzyczki zawsze warto słuchać, ale nadawać temu działanie lecznicze, to naciąganie.