Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anćka1820

Co jest nie tak?

Polecane posty

Hej dziewczyny. Pisze do was bo nie wiem co jest.. w lutym zaszłam w ciążę z moim narzeczonym..niestety nasze szczescie trwalo tylko do 21 kwietnia..serduszko naszego maleństwa przestalo bic.. dostalam skierowanie na lyzeczkowanie i po 2 dniach wyszlam ze szpitala.. krawilam 2 tyg. na wizycie kontrolnej postanowilam ze zacznę brać tabletki antykoncepcyjne sidratella 20. Zaczęłam je brac od 1 dnia @ po poronieniu.. wystąpiła 21.05.2016 i trwala az 12 dni.. zawsze mialam regularne cykle..28 dni 5dni @. Wzielam jednak tabletki antykoncepcyjne tylko przez 3 dni i odstawilam z powodu dziwnych skutków ubocznych jak bardzo szybkie bicie serca i duszności. Ale o co mi chodzi juz pisze.. Otóż @ spóźnia mi się 5 dzień.. ciążę raczej wykluczam ponieważ kochalismy sie zawsze w prezerwatywach (po upewnieniu sie u lekarza ze wszystko jest dobrze) tzn zdarzylo sie nam tylko 12.06.2016 współżyć bez zabezpieczenia. Jednakże robiłam test gdy miesiączka nie pojawiła sie pierwszego dnia gdy sie jej spodziewałam i test wyszedl negatywny . Co może być przyczyną takiego opóźnienia? Zwlaszcza ze zawsze miala regularne cykle.. bylibysmy szczęśliwi gdyby to był dzidziuś:( dodam ze nagle moje piersi zrobiły się jedrniejsze pełniejsze.

Gość gość
Pewnie to skutki zaburzeń hormonalnych po poronieniu i tabletkach.

Czy owulacja mogła mi sie przesunąć? W tym miesiącu w ogóle nie widziałam śluzu płodnego a zawsze było go bardzo duzo stąd też dzidziuś udał sie za pierwszym razem

Gość gość
jak najbardziej mogła się przesunąć. Zresztą...może kup sobie jakiś tester np na ślinę, który pomoże Ci wyznaczyć dokładnie fazy cyklu?

Gość anćka1820
Trzeci test wykazał ciążę;))!! Jutro ide do lekarza:))

Gość gość
nie jestem autorką, ale zainteresował mnie ten tester. Możesz o nim powiedzieć coś więcej?