Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co zabrać koniecznie. Lecę do Grecji na urlop z 3.5 laikiem

Polecane posty

Gość gość

Jak w temacie. O czym niezapomniec?

Gość gość
No krem z filtrem to wiesz, ale wez cos na owady i cos typu fenistil na 'po pogryzieniu'. Mozesz tez wziasc syrop antyhistaminowy. Moje dziecko wlasnie w Grecji bywa pogryzione, ja z raguly biore na wszelki wypadek probiotyk i cos na goraczke.

Gość gość
Jesli macie hotel z basemen to wez sandalki typu crocsy, plywaczki, pileczke dmuchana. Mozesz to wszystko kupic pewnie na miejscu, ale rozne sa ceny w miejscach turystycznych.

Gość gość
Filtr, czapkę z daszkiem, leki na gorączkę, biegunkę i probiotyk. Cos odstraszającego komary i cos na ugryzienia. Oczywiście zabawki dla dziecka, ubrania i kosmetyki.

Gość gość
dobry humor. Resztę jak zapomnisz kupisz na miejscu ,zwłaszcza olejki do opalania -lepsze jakościowo i wcale drogo nie zapłacisz. Tam tez mają sklepy nie jedziesz do trzeciego świata tylko do cywilzowanego kraju.

Gość gość
A ile płacisz za dziecko? To z biura wycieczka, taak?

Gość gość
Lek na gorączkę i na biegunkę, probiotyk i elektrolity. Krem z filtrem.

Gość gość
Koniecznie? Dowod / prawko albo i to i to. Ja mialam zawsze tam gdzie lecialam z fastidcard com i musze Ci powiedziec, ze jest to super oplacalna inwestycja :P

Gość gość
Ja byłam w tamtym roku z 4 latka w Hiszpanii. Dla dziecka dużo letnich rzeczy plus sandałki i crocsy, buty do wody nie były potrzebne jak nie ma kamienistej plaży. Do tego akcesoria do wody jakieś dmuchane koło piłka itd nawet zabraliśmy ze sobą wiaderko i zestaw do piasku. Dwa kremy z bardzo wysokim filtrem. Okrycie na głowę. Ponadto pantenol na ewentualne poparzenie słoneczne i leki oraz termometr. U nas akurat bardzo się przydały bo córka 3 dni gorączkowała.

Gość Mama 2 plus 2
Ja chciałam tylko powiedzieć żeby nie panikowac. Mają tam i sklepy i apteki więc jakbyś czegoś zapomniała to bez problemu można dokupić na miejscu.