Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marlex

Z facetem rozeszłam się całkiem nie dawno na którym piekielnie mi zależało!

Polecane posty

Gość Marlex

To wszystko stało się przez jego 25 - letnią córeczkę z ubiegłego małżeństwa, ona mnie nie akceptowała, stale mną poniewierała, a on traktował to wszystko z dystansem, nie umie pojąć jego charakteru nie wiem, nie powiem za mną był, wszystko dla mnie robił ale córce się umiał się sprzeciwić[ ganiała stale do niego choć z nami nie mieszkała była na swoim z chłopakiem.]. Jak mu coś powiedziałam jak robi jego córka, jak mnie traktuje zawsze jego odpowiedź była pzrecież jest dorosła a co ja mogę! bardzo tęsknie za tymi czasami co byliśmy razem od ludzi wiem ,jak minęlo już 2 lata że jego curunia już z fagasem wyprowadziła się do Danii ale go odwiedza starsznie mi tego żal co nas lączyło. to przez nią.

Gość gość
jeżeli Ty odeszłaś ze swojej woli, a chcesz coś zmienić, to Ty musisz się odezwać do tego człowieka. Jeżeli odeszłaś na jego "prośbę" - to on powinien się odezwać. Nie wiem, czemu dawałaś się źle traktować obcej kobiecie. Jesteś dorosła, na niczyim utrzymaniu (chyba) więc powinnaś się postawić - tak się robi w normalnych relacjach międzyludzkich. Rozumiem, że sytuacja może w pewnych okolicznościach stać się nieznośna, ale nie wolno dać sobie wchodzić na głowę.

Gość to odpisuję od mojego tematu
Wiem jak jest starałam się rozegrać to jak należy ale on zawsze stawał po corki stronie czułam to choć nie chciał mi tego okazywać sama od niego odeszłam już nie mogłam wytrzymać niby prosił bym tego nie robiła ale nie zabiegał o mnie. Może i bym chciala ale jakby corka się dowiedziała o mnie i ojcu to z tej danii by latała chyba co tydzien znam ją by mi życie uprzykszać więc jakie ja mam szanse na cokolwiek a w ogole nie wiem czy on dalej by tego chcial czy w ogole jest sens jeśli zawsze jak coś corka jego najważniejsza a jak coś o niej powiem że źle robi to zawsze mi mówi nie wezmę jej na kolana i nie zbiję bo nie te lata co mam dziewczynę karcić, obecnie ma 27 lat jak byliśmy razem i się rozstaliśmy miala 25 lat nie wiem?

Gość gość
Zachęcam do skorzystania w tej sprawie z wróżby i porady mojej wrózki Sofii. Jest świetna i na pewno Ci pomoże. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl