Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

NiuniaKlaudia

jak go zaskoczyc

Polecane posty

Hej. Chcialabym sprobowac z moim narzeczonym czegos nowego w lozku jakos go zaskoczyc ale nie wiem jak. Niektorych rzeczy sie krepuje jak np pozycji 69. Ale nie chce zeby wpadla do nas rutyna. Prosze o porade

Jak Ty sie czego tak zwyklego jak 69 krepujesz, to Tobie sie juz nie da pomóc - czego nowego Ty chcesz spróbowac, skoro najprostszej i najpopularniejszej pozycji sie krepujesz? Ja bym Ci powiedziala zebys dala mu sie zwiazac, albo nadstawila anal, ale tego tym bardziej bedziesz sie krepowala. Jak Ciebie krepuje 69, to dlugo nie potrwa, a chlopak znajdzie sobie jakas nowa dziewczyna, jakas normalna.

Gość KalinaNh
Hej,ja miałam podobną sytuację. Jeśli chcesz go zaskoczyc to moze kup sobie jakas ladna bielizne albo nalej wody do wanny z piana,kup wino i po takiej wspolnej kapieli zapros go do lozka. Po winie bedzie Ci troche latwiej,mniej skrepowania,a twoj narzeczony na pewno bedzie zadowolony;) Pozycja 69 jest jedna z ulubionych dla mezczyzn,wiec moze warto sie przelamac a potem bedzie z gorki;) Mozesz tez sprobowac masazu...zaczac od plecow,pozniej posladki,nogi a reszta jakos pojdzie;) Życzę powodzenia :)

Ale mam pomysl na Wasze urozmaicenie - jak 69 cie krepuje, to zeby urozmaicic to zróbcie to nareszcie przy zapalonym swietle, a jak sie odwazysz na szalenstwo no nawt mozecie to zrobic przy swietle i nie pod koldra :D