Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Trójkąt z siostrą męża.

Polecane posty

Gość gość

Mąż od dawna proponował mi trójkąt i chodź kategorycznie zaprzeczałam, wiem, że jak się nie zgodze może mnie zdradzić ;( Nigdy nie chciałam obcej kobiety to mój mąż zaproponował w takim razie swoją siostrę! którą bardzo lubię i znam dobrze! Nie mogłam uwierzyć, gadałam z nią, powiedziała, że ona nie ma z tym problemu i chętnie swoje życie intymne urozmaici....nie wiem co myśleć..płakać mi się już chce od tego ;( a mąż pewnie i tak to zrobi

trójkaty, czworokaty i grupowo to w tych czasach najnormalniejsza rzecz na swiecie - fakt ze jak sie nie postarasz, to chlopak gdzie indziej znajdzie sobie to o czym marzy - podstawa zwiazków jest spelniacz nawzajem marzenia swoich partnerów, aby ominac rutyne. Ty bys tez nie chciala codziennie jesc makaronu - czasami chcialabys posmakowac tez ryzu, albo ziemniaków - dokladnie tak samo jest z zyciem intymnym. Jak bys swojemu dawala codziennie na obiad makaron, to w koncu poszedlby do baru, zeby zjesc ziemniaki

Gość gość
Obstawiam że on bzykał już swoją siostrę.

Gość gość
Trójkąt, czworokąt... niech będzie. Ale to nie z siostrą! Czy Twój mąż nie może znaleźć dla Was kogoś za pośrednictwem jakiejś strony typu http://ekstaza.pl ? Przecież siostra to siostra... nie wiem, mnie taki układ by przeszkadzał. Ewentualnie tylko i wyłącznie z taką bardziej "profesjonalną" panią, która będzie dyskretna i nie wykorzysta później waszych ekscesów w rodzinie itp.

Gość gość
Że co? On chce dymać siostre w trójkącie? OMG!

Gość gość
PROWOKACJA a wy łykacie zboczuchy jak pelikany

Gość gość
Hahahahahaha wszystko zostanie w rodzinie