Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak sprowokować faceta do pocałunku?

Polecane posty

Gość gość

Chodzi o mojego znajomego. Znamy się już jakiś czas, podobam mu się, on mi też. Ostatnio częściej się spotykamy. W przyszłym tygodniu wybieramy się razem na jednodniową wycieczkę. Lubimy razem spędzać aktywnie wolny czas. Jak zachęcić go do pocałunku? Jak mu pokazać, że jestem już na to gotowa?

Gość gość
na mnie się znajoma rzuciła no ale oboje mieliśmy chęć na siebie

Gość gość
Nie jestem aż taka odważna, chciałabym mu jakoś to dać do zrozumienia, ale nie wiem jak....

Gość gość
uchlej dziada i będzie twój

Gość gość
jeśli ty nie jesteś odwarzan a on jest nieśmiały to zapomnij o pocałunku

Gość gość
Staraj się stać jak najbliżej niego, przodem. Stójcie tak blisko siebie, że dosłownie będziecie oddychali tym samym powietrzem. :) Nie wiem jaka jest relacja między wami i jak silnie on Cię pociąga, ale na początku może być duże napięcie i będziesz czuć się nieswojo. Jednak w tym wszystkim o to chodzi. O napięcie. Żeby je rozładować pocałujecie się, to najlepszy sposób. Prowokuj więc takie sytuacje. Ocieraj się o niego "niechcący", subtelnie biodrami, jak jesteś odważniejsza - pupą, piersiami. Dużo zależy od tego jaki jest ten chłopak musiałabyś go bardziej opisać czy jest śmiały czy nieśmiały, czy doświadczony czy mniej itp. Generalnie mężczyźni lubią jak kobieta stoi bardzo blisko nich i jest to erotyczny sygnał dostępności.

Gość gość
Pocałuj mnie. Nie jesteśmy durniami. Zrozumie.

Gość gość
potwierdzam gość dziś Po prostu jak się przytulicie albo będziesz gotowa to szepnij mu po cichu pocałuj mnie - tylko tak żeby to usłyszał a na pewno to zrobi a jak zaczniesz się wiercić i ocierać to pomyslij że cos od niego chcesz ale nie koniecznie wpadnie że ma cię pocałowac

Gość gość
Jak jest zlodziejem to go olej

Gość gość
Dziękuję :-) On jest doświadczony, ja nie. Podobamy się sobie. Ostatnio mi czegoś gratulował, to mnie wyprzytulał, pocałował w oba policzki, staliśmy tak dość długo w siebie wtuleni. Fajne uczucie, rzeczywiście czuć było to napięcie między nami, ale nie miałabym odwagi pocałować go w usta...

Gość gość
To nie całuj... podaj mu usta do pocałunku... on będzie wiedział co zrobić... i albo to zrobi... albo nie...

Gość gość
Żeby go kusić i uwodzić też musisz zdobyć się na odwagę. Zaryzykuj, satysfakcja będzie większa niż sobie możesz wyobrazić... :>